Pienoismallit.net

Telaa ja pyörästöä_2

Sekalaisia kuvia vaunujen teloista ja pyörästöstä, enimmäkseen kuivalla kelillä ajettuja sekä jonkin aikaa paikallaan olleita.

t. Jake

Kommentit

Hyviä kuvia. Kiitos Jake.
Erinomaisia kuvia. Vähemmän maakalustoa tuntevana olisi kiva jos kuvatekstissä aina kerrottaisiin minkä tyyppinen vaunu on kyseessä.
Kivoja pöly/mutakontrasteja noissa pyörästöissä ja kyljissä. Ihan alkais himottaa tehdä näitä! Nuo telatkin on hyvän näköiset, kun puolikiiltävää pintaa pilkistää alta. Samaten näissäkin näkyy hyvää naarmua kyljissä. Jos olisi kuvia myös panssarien päältä, vois nähdä "chippaantunutta" pintaa - siis pöly/kura on chippaantunut pois ja varsinainen maalipinta on tullut kivasti näkyviin.
Moi,

Kiitos palautteesta. Laitoin nämä kansiot tänne, koska tuolla aikaisemmin oli juttua, että telat ja pyörästö voivat olla melkein mitä vain; siistit, kiiltävät, pölyiset, kuraiset joka voi olla kuivaa, märkää tai molempia tai muita em. adjektiivien yhdistelmiä.

Naarmuja on, mutta kun noita alkuperäisiä kuviani katselen, niin suurimmassa osassa on ns. pölynaarmuja. ja kuraroiskeita. Myös vaunujen päällä oleva maalipinta on suhteellisen hyvässä kunnossa lukuunottamatta Ällitällejä, joissa osassa on enemmän metallia näkyvissä kuin maalia. Aikoinaan myös kun kuvasin T-72M1 vaunun tornin, niin osa oli maallipinnaltaan oikein hyvässä kunnossa ja osa oli hyvinkin huonossa kunnossa. Skaala tässäkin on mallarille laidasta laitaan.

Hyvä, jos kuvista on apua mallailussa ;)

t. Jake
Oiii onko kuvassa oikeasti 686-216? Hyvä yksilö.. Harmi että joku tais luisuttaa sen kytkimen puolirikkinäiseks..