Pienoismallit.net

Renault RE30b

Juu, tulipa välipalana rakennettua tämmöinen Tamiyan "klassikko" formula, vuodelta 1982, "päätyön" eli Tamiyan Ferrari Enzon ohessa. Ko. mallihan on Keijo "Keke" Rosbergin mestaruusvuodelta ja viimeinen ns. siipiauto eli vuonna 1983 kaikissa autoissa tuli pakolliseksi ns. tasapohja jolla yritettiin rajoittaa autojen mutkanopeuksia. Tasapohjahan kiellettiin sitten v.1994, mutta se on toinen juttu.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Onpahan nätti klassikko. Deteljoinnit hyvin onnistuneet, kuin myös maalaus ja siirtikset.
Upea kuin mikä. En valita mistään.
Formulat pitääkin olla puhtaita, ellei niitä tehdä kisan jälkeen tehdyiksi. Miikka tulee renkaiden keskellä olevista saumoista. Ne olisi ollut aika heleppo hioa pois.
paavo p. 24.10.2011 21:01 Vastaa lainauksella
Timo Rissanen kirjoitti:
Onpahan nätti klassikko. Deteljoinnit hyvin onnistuneet, kuin myös maalaus ja siirtikset.
Upea kuin mikä. En valita mistään.
Formulat pitääkin olla puhtaita, ellei niitä tehdä kisan jälkeen tehdyiksi. Miikka tulee renkaiden keskellä olevista saumoista. Ne olisi ollut aika heleppo hioa pois.
Kiitos palautteesta, juu voishan nuo gummit hiasta.
On niitä saumoja oikeissakin.
www.f1fanatic.co.uk…09/01/22/four-crucial-things-f1-fans-must-be-told-during-races-in-2009/

Eli älä vielä ihan heti mene hieraisemaan. Hieno malli hienosta kilpurista, saisivat näyttää noita vanhoja kausia uusintoina, olisivat paljon mielenkiintoisempia seurata kuin nykyiset formulat (puhtaasti omamielipide)
Hieno malli kaiken kaikkiaan.
Hurjaa katsoa tuota ohjaamoa, ja pohtia, että miten kävi kun tuon kanssa mentiin ympäri. Vaikka onhan siinä turvakaari sentään. Häkkisen onnettomuuden jälkeen näytti jonkun aikaa formulat oudoilta, kun ohjaamon reunoja oli nostettu, nykyään ne matalammat ohjaamot näyttävät aika pelottavilta virityksiltä. Silmä tottuu kaikkeen.

Mukava muuten nähdä kuski tuolla formulassa. Mielestäni figuuri elävöittää lähes aina mallia. Ainakin jos figuuri on hyvin tehty. (Jopa museoissa on ajoittain järkyttävän huonoja figuureita laitettu elävöittämään hienoja pienoismalleja). Karkaa nyt vähän asian ulkopuolelle… Tyylikäs formula.
paavo p. 24.10.2011 21:44 Vastaa lainauksella
Joo oishan niitä kiva nähdä, varsinkin eräs Las Vegasin Gp vuodelta 1982, harmi vaan ettei mtv3 maxHD-kanavasta ois paljon iloa ;-).
Nyky F1= Moottoriurheilulaji, jossa ohittaminenkin on kiellettyä… (Oma mielipide) Joskus tuli tätäkin seurattua, mutta enää ei kiinnosta kun koko ajan tulee jotain rangaistuksia kun aika-ajossa ratkaistaan jo tulokset ja niitä ei enää voi muuttaa. Ainoa kisat, joissa on jotain järkeä, on silloin kun sataa ja Monaco.

Nojoo, malli on oikeinkin siisti. Detaljointi näyttää tosi hyvältä. Renkaiden saumoja olis voinut hieroa pois, vaikka ehkä pienet saumat oliskin, mutta ei ihan noin järeitä. Kuski tuo kyllä lisää eloa malliin, ja maalaus+decalit on oikein onnistuneet.
Tämä Renault on hieno,
mutta se vois olla vähä isompi
Jere Birkman kirjoitti:
Tämä Renault on hieno,
mutta se vois olla vähä isompi
Mitähän tarkoitat?? Mittakaava on kyllä aika iso. Njet pjonimae…
Antti Tirri 26.10.2011 17:08 Vastaa lainauksella
Hieno mutta itse en pidä siitä että kuski istuu autossa, vaikkakin makuasia enkä anna sen vaikuttaa arvosteluun. Renkaiden saumat tosiaan liian suuret mutta kokonaisuudessaan upea malli.