Pienoismallit.net

Plymouth GTX 1969

Joo elikkäs tämmönen blowerilla höystetty GTX tuli tehtyä valmiiksi. Auto on kahteen kertaan rakennettu ja sen myötä mm. ikkunat ei ihan täydelliset ole. Auto on maalattu motipin puskuri maalilla (bumperspray) ja lakattu mastonin metallic lakalla. Maalipinta ei ihmeemmin kiillä ja se oli tässä tarkoituskin. Decalit on revellin pro street Chevellestä. Koneeseen lisäsin tulpanjohdot ja bensalinjan kaasareilta bensapumpulle ohuehkosta rautalangasta taivuttelemalla. Sisustassa on Revellin 68 Dodge Chargerin kaatorauta ja saman valmistajan SRT 10 Viperin kuppi penkit. Alustaan on laitettu jarrulinja sekä bensalinja joka tosin menee aivan väärästä kohtaan mutta saa kelvata. Vanteet on revellin 32 Ford Street rodista ja pilleri kapselit saman valmistajan 68 Chargerin orgis kapselit. Lahden pienoismalli näyttelyssä tätäkin pääsee sitten ihmettelemään ihan livenä. Kommenttia sekä risuja ja ruusuja saapi laittaa tulemaan.

Kommentit

PhantomII 22.9.2011 10:49 Vastaa lainauksella
No, tuleepa mieleen aikakausi 1970-luvun loppu/80-luvun alku tästä vehkeestä. Tosin vielä silloin oli hupaisa tapa korottaa perää taivaisiin, olipa kysymyksessä tällainen peli tai sinänsä muuten kiva kuutoskoneinen 4d Valiant, ns. vihannesleikkurirenkain. Nuoremmille tai diletanteille tiedoksi: tässä kommentissa käytetty termi 4d ei todellakaan liity TV:n Nelos-kanavan huimiin 4D-"dokumentteihin"!

Malli on mielestäni mukavasti rakennettu kaikinpuolin. Konehuonetta ja alustaa on mielestäni detaljoitu riittävästi, joten ne eivät näytä kaljuilta. Renkaista olisit voinut hioa saumat pois kulutuspinnoilta. Muuten kaikenkaikkiaan kiva malli.
Kiitos.
tomi t 22.9.2011 16:48 Vastaa lainauksella
Tämmösenkin oot kerenny tehä. Ei ole valittamisen aihetta, kuin liekit on pikkusen rypyssä kylessä
paavo p. 22.9.2011 17:12 Vastaa lainauksella
Ihan nätti Plymari :-D. Mitä on nuo "rakeet" maalipinnassa?
Kiitokset molemmille. Noi maalipinnassa olevat rakeet on mastonin metallic (eli metallihohto) lakan kiteitä.
Todella upea kampe. ei mitään moittimista.
Kiitos!