Pienoismallit.net

Kawasaki ZX-RR 2006

Tamiyan malli + Top Studio Super Detail Set ja Crazy Modelerin detail setti ja Top Studion ja Tuner Model Factoryn erinäisiä lisähilppeitä (pääasiassa erilaisia niittejä ja pultteja). Maaleina Zeron ja Tamiyan tuotteita, lakkana Zeron 2K -lakka.

Top Studion Super Detail Setin näkyvin asia on kohtuullisen kattava johdotus. Kaikilla johdoilla on alku ja päätepiste, jotka vastaava todellisuutta. Crazy Modelerin setistä tulivat taas etu- ja takajarrujen levyt ja ketjut.

Pekka

Kommentit

Mikko A 18.9.2011 16:33 Vastaa lainauksella
Kaikinpuolin komia! Ensin katsoin, että mikäs pienoismalli tämä nyt muka on, mutta sitten havahduin.
On se ruma… Siis esikuva… ;) Upea pienoismalli!!
Ehdottomasti vaatii alustaa ja hieman rekvisiittaa ympärilleen. Mallina lähes täydellinen, arvostelussa saa todella mennä hiusten halkomisen puolelle, ettei tarvitsisi viittä staraa antaa;)
Todella siisti malli Pekalta jälleen! Nämä uudet kavasakit sun muut susukit ei oikein sytytä, mutta tämä on todella mahtavasti rakennettu!!! Ei siitä mitään vikaa löydä vaikka kuinka etsii ja kiertää, saas nähdä että kuinka moni kuolaa Lahdessa tämän mallin vierellä…
Aivan mahtavan mallin on Pekka taas tehny!! Mitään virheitä en löytänyt vaikka kuinka yritin etsiä. Lahdessa pääsee tätäkin sitten ihailemaan…
Onpas upeasti rakennettu/detaljoitu, vaikken näistä muuta ymmärräkkään :)
aivan sairaan hieno =D itellä sama paketti oottaa kaapissa mut eipä tän jälkeen kyllä tee mieli tehä sitä ku ei kuitenkaan tuu yhtä hienoa =)
Ei taida olla ainuttakaan kuvaa kokonaisesta pyörästä… Mut on se tosi nätti kaikesta huolimatta.