Pienoismallit.net

Panzer II D blogi

Kuvat siirretty blogiin. Bronco Modelsin Panzer II D sarja käytännössä suoraan laatikosta. Erinomainen rakennussarja, joka ei kaipaa juurikaan muutoksia. Lisäsin vain kahvat työkälujen pidikkeisiin. Vielä telat paikalleen ja vähän lisää pöly yms. efektejä. Lisäksi tarvitaan alusta. Ajattelin pistää vaunun ajamaan rynnäkkösillan yli.

Kommentit

Ei, kyllä tämä on edelleen täällä valmiina mallina. Blogi on ihan erillinen käsite, eikä sinulla taida itse asiassa olla vielä oikeutta sellaisen perustamiseen.
Ja lisätään vielä, että jos näinkin valmista mallia haluaa esitellä, niin ehkä paras ratkaisu olisi laittaa kuvat tuonne Mitä työn alla -keskusteluun.
Outo juttu. Ilmeisesti systeemi ei varoita siitä että ei ole oikeutta perustaa blogia vaan luo sen sijaan "valmiin mallin". Alunperinkin yritin luoda blogn mutta …
Siel kyllä lukee, että blogin perustamiseen vaaditaan mallien keskiarvon olevan yli 2,5. :D
Mun arvioni on, että tästä tulee hyvä. Telaketjut ja antenni paikoilleen, niin vot. Pölytyksiin malttia, ettei vanhentumat turhaan häviä kokonaan pois.

Itse runttasin omani vitriiniin ihan takariviin, kun ei tullut taaskaan tuollaista viimeistelyä. Tässä sitä on ollut näpräämistä yksityiskohdissa. Tunkissakin oli "vain" kuin kuusi osaa, ja hammastankoa ei ohjeen mukaan olisi edes saanut liimata kiinni. Ajattelivat vissiin, että siitä tulee toimiva peli. Tunkin aluspalikka näyttää kuvassa ihan puulta.