Pienoismallit.net

Il Trattore Alfetta

Alfa Romeon raskaampaa kalustoa

Tuli rykäistyä tällainen "maalinkuivusmismalli" - siis ns. pääprojektin maalien kuivumista odotellessa hyökkäsin miljoonalaatikon kimppuun ja tässä on lopputulos.
Tämän projektin runkona on Smerin 1/24 skaalan Alfa Romeo Alfetta kilpa-auton runko, jota sitten "höystin" miljoonalaatikon romuilla.

Ehkäpä tällaisella laitteella lentokoneitten siirtely kentällä olisi tapahtunut vikkelästi - ehkäpä jopa liiankin vikkelästi ;-)

Kommentit

Ei sinua voi syyttää ainakaan mielikuvituksen puutteesta:) Tuo ois varmaan 40 luvun tractorpullingissa ollut kova laite:)
Paavo Virolainen kirjoitti:
Tuo ois varmaan 40 luvun tractorpullingissa ollut kova laite:)
Juu - tuon avulla olisi esim. muuan Hermann Göring-niminen valas saatu äkkiä kiskaistua makuuasennosta tolpilleen ;-)
Heh hee, kannattaa antaa maalien kuivua!!!

Noi Sturmin/IIIn pyörät telaketjukulutuspintoineen näyttää tossa just niinkuin ne olis Alfan tehtaalla tehdyt( tai niinhän ne onkin…)

Loistava idea, huippu toteutus ja viikonlopun piriste! Tuleeko lopusta vaunusta joku avaruusasema Beta tai Ypsilon?
Jari Hemilä kirjoitti:
Tuleeko lopusta vaunusta joku avaruusasema Beta tai Ypsilon?
Jaaha - Jari heti huomasi, että takapyörät teloineen ovat todellakin 1/16 skaalan Panzer Kolmosesta.
Ikävä kyllä minulla ei kyseisestä tankista ole enää jäljellä mitään muuta kuin nuo kaksi pyörää ja pätkä telaketjua - jotta se siitä avaruusasemasta ;-)
Kas kummaa - kukaan ei ole vielä ihmetellyt, että miksi nuo kaksi SS-miestä ovat traktorilla siirtelemässä italialaista hävittäjäkonetta? Ei sen puoleen, en minäkään tiedä tuohon vastausta …
No, ovat tietenkin kaljapäissään vetämässä sitä platalle…
Tai ovat löytäneet ja omineet paikallisen Chianti varaston? (Nam…enkä viittaa Vietnamiin;-)) Kaippa se koulutetuille sotilaille paremmin maistuu kuin kalja??
tässä ois diorama ainesta! (mutta tuo fiatti soppii tuohon paremmin kuin mersu :D) mahtava malli, lentokonekkin on siisti :D
AJ 16.7.2011 17:59 Vastaa lainauksella
Moi Raimo, tässä on sitä hurttia huumoria - bueno! Joo, tuolla vetopelillä "Fattykin" olisi noussut nopeasti ylös huumehuuruistaan huolimatta. Paavo V:tä siteeraten -40-luvun tractorpullingissa kultamitali olisi melko varmasti tullut…Eipä toteutuksessa ole mitään moittimista, päinvastoin jälleen mestariteos mestarilta huippukuvineen! Parhain terveisin, AJ
Erittäin asiallinen vetopeli. Vaan mitähän tuo toinen kaveri kiikaroi? Seuraavaa uhria hinattavaksi vaiko merkkejä makaroonien kadonneesta taistelutahdosta?
Toni Salo 16.7.2011 21:08 Vastaa lainauksella
Miljoonalaatikosta? Jaapa jaa. Raimon laatikosta puhuttaessa tuntuu, että miljardilaatikko olisi oikeampi termi. Mahtava piriste ainaisen vakiokaluston joukossa on tämäkin traktorituotos. SS-miehet vaikuttavat olevan yhtä hämillään kuin minäkin tästä italiaanojen veturista. :)
Jarkko Ohjaamo kirjoitti:
Vaan mitähän tuo toinen kaveri kiikaroi?
Kiikaroi - jos vaikkapa löytyisi jokin konsti välttää itärintamalle joutuminen …
Toni Heikkinen kirjoitti:
SS-miehet vaikuttavat olevan yhtä hämillään kuin minäkin tästä italiaanojen veturista. :)
Tai ehkpä tässä on kyseessä jonkinlainen SS-miesten järjestämä "käytännön pila" italialaisten kustannuksella - vaikkapa Reichsführerin syntymäpäivän kunniaksi - jospa poijjaat ovat pöllimässä tuota Saetta-hävittäjää …
käheee värme..
Perfetto, divertente e strano. Raimon yllärit saa savolaismiehen taas vaihtamaan isompiin lukulaseihin, että näkisi kaiken.
Malli on kertakaikkiaan kiva.
Tuossa yllä Veeli jo kirjoittikin, että tässä olisi aihetta dioraamaan. On niin aidon oloista. Tiedä vaikka Raimo alkaisi pikkuhiljaa dioja kehitelläkkin. Toisaalta aikamoinen tila sulla jo nyt täytyy olla malleillesi ja dioraamat vievät lisää tilaa.
Vaan enpahan tiedä museosi kokoa. Jotain on kuvapankissa, mutta ei siitä oikein käsitystä saa.
mallaaja 14.4.2012 11:48 Vastaa lainauksella
nazit tehny kiihdytys-auton…:)