Pienoismallit.net

1958 Cadillac

ruosteromu

Nyt se on valmis!Yksityiskohtia on esimerkiksi rikkinäiset ajovalot,lehtiä auton päällä,kaksi viinatölkkiä pelkääjänpaikalla,toinen niistä on karhua…lehdet on tehty kahvinporoista.

Kommentit

maxres 11.7.2011 13:18 Vastaa lainauksella
Pinnat (varsinkin sisustus) kiiltelee vähän liikaa ollakseen noin ruostunut romuauto. Ruosteen sävyyn kannattaisi kiinnittä huomioita. Kahvinporoja en kuvasta erota…? Oreganosta tulisi varmaan parempia lehtiä.
Noniin. Ensimmäinen valmistunut ryhmärakentelumalli.
pieni miinus sisustus on saman värinen kuin ulko kuori
Vaikka romuauto onkin, kannattaa korin ja sisustan maalaukseen kiinnittää huomiota. Sisusta kiiltelee turhan paljon, ja on täysin ehjä, mikä on melko kummallista noin ruostuneessa autossa. Lisäksi korissa näkyy valkoinen muovi maalauksen alta. Kuitenkin kohtalainen malli, ja ainakin sait valmiiksi, toivottavasti omakin valmistuu.
Nyt tämä vaatii kirjallista kommenttia, kun annoin keskiarvoa korkeammat pisteet. Pitäisi pisteyttää ensin, ja kommentoida vasta sitten…
Käkkylä näyttää siltä että olisi tussilla maalattu? ja niinkuin jo on mainittukkin niin tuo sisusta pistää silmään kirkkaudellaan aika pahasti. Mutta tästä on hyvä jatkaa, ei muutako uutta putkeen!