Pienoismallit.net

1953 Ford Pickup

Noniin , tulihan sitä pitkästä aikaan aloitettua tommonen koottava auto , olihan tuossa taukoa pidetty eikä n.2 vuoteen ole tullut rakennettua yhtään mallia , joten päätin tilata tommosen 1953 Ford Pickup:in tuolta Model Car Importista . Ja eikä tossa menny ku viikko kun sain ton valmiiksi kun oikeen innostuin rakentelemaan tota autoa . Elikkäs auto on 1953 vuosimallia oleva Ford Pickup jossa on 106 hevosvoimainen v8 kone . Ja tuossa mallissa on yli 190 osaa …

Kommentit

paavo p. 5.7.2011 17:14 Vastaa lainauksella
Oikein hieno, pitäiskö ikkunoiden reunoille vielä tehdä jotain?
Tunturi 5.7.2011 17:19 Vastaa lainauksella
Kovin on heikkotasoisia nämä kännykkäkameralla otetut räpsyt, mutta äkkiseltään näyttäisi ihan perussiistiltä, tosin kovin viimeistelemättömältä rakennus- ja maalausjäljeltä. Maalipinta tosiaan saattaa ollakin aika tasainen ja onnistunut.
Rakennusjälki on ihan siistiä, mutta tyylillisesti voisi olla hienompi. Toisaalta, listat voisi maalata, tai foilata, mutta muuten ihan siistiä jälkeä tämän kanssa.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.