Pienoismallit.net

Tiger I

Tunisia 1943

Marketti tikru uponneena aavikon hiekkaan. Vaunun alaosat palasteltu jotta saatu uponnut efekti. Maaston muodot kitillä ja pintaan pikkuhiekka- ja siroitekerros. Tankki maalattu revelin maaleilla ja suolaa ripottelemalla pohjamaaliin haettu kuluneen pinnan näköä. Antenni sähköjohtoa ja jalusta valurangasta. Torni ja luukku tehty vastakappaleilla pyöriviksi. Telat kamalaa kumihöttöä, mutta muuten simppeli ja mukava kasattava. Siirtokuvissa huomaa taas airfix laadun. Tämmöinen kokeilu tällä kertaa ja ehti vielä ryhmärakenteluun.

Kommentit

Kuu Ukko 28.6.2011 12:30 Vastaa lainauksella
Tässä saisi ohentaa maaleja, näkyy ihan selvästi pensselillä maalattu efekti. Säistö ihan ok onnistunut, kokeile säistöön erilaisia washeja.
Hauska idea upottaa vaunu hiekkaan, maalaus suht onnistunut. Taitaa olla toi lataajan luukku lipsahtanut väärin perin malliin. Tähän sopisi vielä muutama figu tohon vaunun viereen. Kiva pikku dio!!
Maalaukseen pientä tarkkuutta niin kyllä se siitä. Ajatus hiekkaan uponneesta vaunusta on hieno :)

Airfixin vanha malli näköjään on edelleen saatavissa, muotit taitavat olla jostain 1960-luvulta ja alkaahan se osien laadussa näkyä. Johtajan luukku on vähän hassusti; teoriassa luukun pitäisi aueta sivusuunnassa, ei pystysuunnassa, koska kyseessä on olevinaan vaunu jossa on periskoopein varustettu vaununjohtajan kupoli. Tosin tätä alatyyppiä ei ikinä ollut Afrikassa, mutta se on sitten eri juttu..