Pienoismallit.net

VW Rottalook

Noniiiiin tämänki sain nyt vihdoin ja viimein valmiiksi takaiskuista huolimatta! Ollut pitkään haaveena saaha tehtyä tuommonen rottalook golffi ja kun näin mci sivustolla mk1 golffin ja ruosteemaalia nii hetihän ne piti saada.. sarja oli itsestään ihan hyvä, mutta joistakin osista sai ihan kunnolla hioa valupurseita irti ja maskiakin piti hioa puolet pois että sai mahtumaan koloonsa… Vanteet ovat jotku corolla vanteet, BBS:än hunajakenno vanteita kun en löytäny mistään.. ruoste tehty pigmentillä ja kattoteline on tehty tinaputkesta. kattoon porasin reijät. ruostetta myös lisäilty kaariin ja muhinkin pikku kohtiin joista yleensä pääsöö vanhat autot ruostumaan.. sisusta maalattu hombrollin kirkkaalla vihreällä.. harmittaa koska kasausvaiheessa mieleeni tuli hyviä ideoita sisustaan mutta en uskaltanut enää mallia ruveta purkamaan koska mulla on siitä aika huonoja kokemuksia, nohh en kerralla sitten paremmin.. lopussa myös huomasin että pakoputken pää unohtui tyystin, mutta sovitaan vaikka että putki on mennyt poikki :D siirtokuvan otin vanhasta lentokononeesta, kun irrotin tuulilasia valupurseista niin pääsi halkeamaan joten tein vielä lisää halkeamia lasiin ja "kiveniskun" etupuskuri laitettu repsottamaan, olen tehnyt myös kaikkea muuta pientä malliin,mutta ei jaksa tässä ruveta kaikkia luettelemaan.. Inspis katosi moneksi kuukauveksi yhessä vaiheessa koska kunnon armeijjanvihreää ei löytynyt mistään vaan sitten hoksasin että varustelekassa sattui olemaan spraynä, tilaus tulemaan ja vihdoin sain korin maalattua, noh ei aikaakaan kun sain korin sisälle ja rupesin sovittamaan koria pohjaan nii tipahti lattialle, peili ja etulippa irtosivat… vähän erikeepperiä ja maalia niin kyllä se siitä..kuskinpuoleinen "puhki mennyt takarengas laitettu auton alle,koska teemana tien päälle jättäny golffi :P" tässä kaikki suurinpiirtein mallista, ei muutaku risut ja ruusut tervetulleita jotta osaan tehä jotain paremmin seuraavassa mallissa… :))) (ja muistakaa tämä on rottalook)

Kommentit

Korin ruosteet näyttää todella realistisille, siitä iso plussa. Etenkin konepelti on hyvin toteutettu. Kattoteline näyttää kanssa ihan hyvältä, mutta nuo kiinnitysnauhat ovat vähän järeää tavaraa, ehkä vähän sirompi olisi ollut parempi. Myöskin irroitettu rengas toimii sinänsä ihan hyvin, mutta akselin pää kaipaisi silloin paljon lisädetaljointia, jarrurummut, pyörän pultit jne. Muuten oikein hieno malli.
Stealth-- 28.6.2011 13:30 Vastaa lainauksella
Kiitos,kiitos, kiinnitysnauhat ajattelin tehdä punottuna, mutta jäi sitten tekemättä :/
Mitenkäs tämä kiiluu taas tässä etusivulla? Johan tämä oli helmikuussa saatu "vihdoin ja viimein valmiiksi takaiskuista huolimatta"?! Uusien pihalla otettujen kuvien lisääminen ei edellytä mallin poistamista ja lisäämistä uudelleen.
Sitähän minäkin että tämä on jo kertaalleen nähty. Mitä muutoksia tässä on? Vai ihanko vaan kuvien vaihto? Tai no näkeehän sen jos vertaa "ensimmäiset mallit" kansiossa olevaan…
*edit* Eikun onkin sieltä jo poistettu.
Ai tämä olikin joku vanha tuttavuus… Muistelin kanssa että joku vastaava volkkari on täällä joskus tullut vastaan, mutta eipä tullut mieleen että se tämä olisi. Mutta nyt kun miettii, niin olen tämän ehkä tainnut nähdä, tuosta etupuskurista jotenkin muistuu mieleen.
Stealth-- 28.6.2011 19:51 Vastaa lainauksella
Lisäilty ruosteita ja korjailtu joitain kohtia..
Tuossa ennen kuvien poistoa tuolta "ensimmäiset mallit"-kansiosta (koska arvasin niiden sieltä häviävän) kun tutkailin niin en kyllä erottanut mitään erityistä muokkausta tapahtuneen. Niin ellei kuvauspaikkaa oteta huomioon.
Kätsä vinkki kaikille " Jos ei pisteet miellytä, malli veks ja uusilla kuvilla uudestaan esille" :) Nokkeluudessa voimme ottaa mallia "häiveteknologiselta (stealth) kolleegalta."
Stealth-- 28.6.2011 21:16 Vastaa lainauksella
^-- Mallin uudestaan lisääminen ei liittynyt mitenkään pisteisiin, halusin vain selvemmät kuvat mallista sekä päivityksen..
Tunturi 28.6.2011 21:44 Vastaa lainauksella
Stealth-- kirjoitti:
halusin vain selvemmät kuvat mallista sekä päivityksen..
Kuvat voi vaihtaa selvempiin tekemättä uutta kansiota ja niin kai on yleensä tapanakin toimia. Mitä tässä mallissa on päivitetty?
Stealth-- 29.6.2011 14:00 Vastaa lainauksella
Lisäilty ruostetta ja viimeistelty..
Martti 7.1.2012 17:39 Vastaa lainauksella
sikasiisti!!