Pienoismallit.net

´58 Chevy Impala

Meillä on aika huono valikoima täällä Vaasassa niin oli pakko ostaa tämä kun kerran löytyy kotikaupungissa. Ja muuten mä tykkään melkein kaikki Impalat että valinta oli helppo…ostaa pois!!
Ja nyt oli eka kertaa kun mä tein vähän kustomtöitä, laskeutui katon ja korin sai flake-pinta.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ihan siisti Impala… Maalipinta ja väri näyttää oikein hyvälle sekä choppaus on onnistunut. Vanteet ovat kuitenkin hirveän näköiset, eivät mun mielestä noilla kuminauharenkailla sovi perinteiseen jenkkiin ollenkaan. Pakoputket vähän roikkuvat myös auton alla, mutta muuta valitettavaa ei löydy. Hienosti rakennettu malli se on.
Kantri 25.5.2011 16:19 Vastaa lainauksella
Nättejä/siistejä nää sun mallisi. Samaamieltä Nikon kanssa noista vanteista, mut makuasioitahan nää on..
Seuraaviin vaan lisää yksityiskohtia, ovien reunat ovat nyt "kadonneet", eli noi urat voisi maalata vähän tummemmalla niin ne erottuisi, tulppien piuhat jne..
Hyvin oot kyllä pärjännyt spray maaleillakin, onnistuneita pintoja tullut niilläkin.
Kylläpä pukkaa mieheltä malleja. Nukutko yleensä ollenkaan??
Hienoja nämä kauttaaltaan on, mutta kun noin pikainen vauhti lisätä niitä tänne, niin siinä kärsii mallisi arvioinnit ja kommentit. Ei kaikki viiti lukea ja katella ihan kaikkea.
Malta hiukan, niin saat enempi kommentteja.
Tästä kuitenkin:
Jonas Udd 25.5.2011 20:19 Vastaa lainauksella
Niko Lindström kirjoitti:
Kiitos paljon! no mä valitsin nämä vanteet tää kertaa kun tämä malli kuulu lowridermallistoon, yleensä mä käytän tavalliset vanteet mutta nyt kävi näin! :)
Jonas Udd 25.5.2011 20:26 Vastaa lainauksella
Kantri kirjoitti:
Kiitos kiitos! :) joo, totta se on..no hyvä tietää kun rakennan ens auto niin yritän muistaa ne reunat! :)
Olen pärjännyt ihan hyvin..pari kertaa maali on aloittanut keittää jostain syystä mutta muuten se kyllä menee..olis kyllä kiva saada ruiskun… :)
Jonas Udd 25.5.2011 20:32 Vastaa lainauksella
Timo Rissanen kirjoitti:
Kiitos paljon!! :) kyllä mä saan unta..hehe!! joono, kaikki autot on ollut valmiita ja kuvat myöskin..sen takia laiton kaikki mitä mä on tehnyt! :) tulevaisuudessa tulee yks kerralla! ;)
Tosi kieno,mutta noi pakoputket vähän roikkuu.
Jonas Udd 30.5.2011 16:37 Vastaa lainauksella
Joni Vornanen kirjoitti:
Kiitos! :) joo, on huomannut se..pitää hoitaa…
Juu, ihan on perussiisti malli. Itseäni ei niinkään häiritse pakoputken pään roikkumiset tai ovien saumojen selkeys. Silmiinpistävintä mielestäni on liian suurirakeinen maali.
Tämä malli jakaa mielipiteeni osiin. Onhan tuo klassikkomallina aivan hirveän näköinen. Mutta jos asian ajatteleekin niin et tuo kuvaa vaikka lowrideria. Tuossa asennossa hydraulijousitus on nostettu ylös niin tuohan onkin hyvä malli. Tuohon vielä ratin taa joku latino heppu niin avot:)
Jonas Udd 10.6.2011 21:03 Vastaa lainauksella
Antti Tirri kirjoitti:
Kiitos!
Joono, tää oli ensimmäinen kertaa kuin kokeilin tää flake niin mä käytin hiuslakka joka sisältää glitteriä että pitäis kokeila jotain muuta ens kerralla! :)