Pienoismallit.net

´69 Dodge Charger NHRA Funny Car

Rakensi tämä koska haluasin kokeila jotain uutta ja se oli tosi hauska rakentaa tämä, oli haaste saada kaikki dekaalit mutta olen tyytyväinen lopputulosta!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Hieno se on tämäkin. Oliko rakentelussa mitään suuria ongelmia, menikö helposti kasaan? Mulla on nimittäin kanssa yksi Chi Town Hustler työn alla… Erittäin hieno se on tämäkin, tuossa vielä linkki omaan projektitopickiin. Linkki
Jonas Udd 25.5.2011 20:49 Vastaa lainauksella
Niko Lindström kirjoitti:
Kiitos! :) kyllä se meni ihan hyvin..oli vaan pikkasen tiukka kun piti laittaa koriin päälle mutta muuten ilman ongelmia.
Sulla oli hyvänäköinen moottori, ne piuhat..mitä sä käyttään?
Tuohon mottiin laitoin tulpanjohdoiksi Scale Dreamsin valmistamaa tulpanjohtomateriaalia, jota voi ostaa Teppo Saarelta (www.mci.fi). Tepolta saa myös Detail Masterin johtoa, ja varmasti myös monia muita. Detail Masterin johto, jota en tuossa käyttänyt, on piirun verran ohuempaa ja ehkä helpompaa käyttää. Noita on saatavilla monen värisiä piuhoja, ja niille kannattaa porata sopivan piene reijät, jolloin asennus on helppoa.
Jonas Udd 27.5.2011 01:01 Vastaa lainauksella
Niko Lindström kirjoitti:
Kiitos, asia tuli selväksi! :)
Kyllä kehtaakin olla ylpeä!
Jonas Udd 27.5.2011 22:16 Vastaa lainauksella
Patrick du Jardin kirjoitti:
Kiitos paljon! :)
Kul med nån fler från Vasa som också bygger men kanske man måste skriva på finska fast man är kass på det. Aivan kiva auto,kaikki osat on hyvin tehty,missä muuten löysit tää auton?
Jonas Söderlund kirjoitti:
hehehe..kiitos kiitos! :) tämä on tilattu Tampereelta, Harraste.fi