Pienoismallit.net

Chevy Lumina #51 Mello Yello

Days of Thunder

No niin, pitkään jatkuneen hiljaiselon ja vaihtelevan mallailu motivaation jälkeen olen pitkästä aikaa saanut jotain valmiiksi. :) Eli kyseessä on Monogramin valmistama 90-luvun alun NASCAR malli joka on tuttu elokuvasta Days of Thunder. Elokuvassa Tom Cruisen näyttelemä kilpa-ajaja Cole Trickle ajaa kyseisellä autolla elokuvan viimeisessä kisa kohtauksessa. Elokuva on aihepiirinsä puolesta ehdoton suosikki elokuvani, lukemattomista virheistä ja epäkohdistaan huolimatta. Tämä on myös ensimmäinen malli jonka olen tilannut ulkomailta, Southern Motorsport Hobbiesilta. Toimituskulut olivat varsin kohtuulliset ja paketti saapui kahden viikon sisällä tilauksesta. Toimivan lakan metsästyksen ja vaihtelevan mallailu motivaation vuoksi rakennus aika venyi reilusti yli vuoden mittaiseksi mutta tuli kuin tulikin valmiiksi. Tämän projektin kanssa opin että en enää IKINÄ käytä Mastonin spraylakkaa decalien päälle vaan suosista lakkaan koko mallin acrylilakalla ja siveltimellä. Onnistuin nimittäin miltein tuhoamaan kiinnitetyt decalit kun Mastoni aloitti jonkun kemiallisenreaktion mallin pinnalla. Onneksi kuitenkin vain lakkapinta kupruili eikä siirtokuvat sen alla, ja lakat sai hiottua pois. Noh, oppia ikä kaikki. Ei muuta ku uutta mallia kehiin! :)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Aika kivan näkönen malli. Kannattaa vaan opetella käyttämään spray lakkaa ;)
Tunturi 22.5.2011 21:53 Vastaa lainauksella
Mitä nuo viisi vaaleaa nystyrää tuulilasin reunoissa ovat? Googlasin referenssejä, eikä niissä näkynyt tuollaisia.
Vaikuttaa sinitarralta?
Joo aattelin maalata noi tuulilasin kiinnikkeet ohjeiden mukaisesti vaikka toki totta sekin että referenssi kuvissa ne ovat järjestään mustat. Mutta onnistuin kuitenkin löytämään netin uumenista kuvia yhdestä näistä monista elokuvassa käytetyistä Mello Yello Luminoista jossa noi kiinnikkeet on metallin väriset. ;)
Linkki
paavo p. 23.5.2011 18:52 Vastaa lainauksella
Hieno letukka. Muistan joskus tehneeni vastaavan Mustangin National Stock Carin.