Pienoismallit.net

Sturmgeschütz III Ausf.G

Finnish army

Tamiyan Suomi-strumi piti tietenkin hankkia ja tehdä. Tekemiseen meni vain jokunen kuukausi kun odotti Lifecolorin maalisettiä. Malli meni mukavasti kasaan, mutta kuitenkin onnistuin tekemään muutaman mokan.

Maalattu em. maalisetin lisäksi Revellin emaleilla pensselillä sudittuna. Hieman pölyä alarakenteisiin Tamiyan meikkisetillä.

Kommentit

Omaan silmään liian puhtoinen… Mutta, jos pisteyttäisin saisit plussaa uskalluksesta julkaista kyseinen kiistelty ja "perfektionismi" malli… ;)
Hebe 9.5.2011 21:17 Vastaa lainauksella
Minähän uskallan kyllä.
Maalipinta kaipaisi hiukan elävöittämistä, nyt se on turhan lattea ja ehkä maalipintakin näyttää hiukan epätasaiselta. Erityisesti jonkinlaista käsittelyä olisivat kaivanneet nokan telakengät, jotka nyt näyttävät melko muovisilta. Aikaisemmin ajattelin, että sarjan mukana tulleista tukeista voisi saada kelvolliset, mutta eivät ne kyllä millään näytä aidoilta. Ja vielä yhtenä asiana telat eivät asetu ihan kunnolla vaan kiemurtelevat vähän oudosti. Mutta muuten perushyvää jälkeä, mitään varsinaisia mokia en tästä onnistunut bongaamaan.
tuo ps531-20 teksti kiiltelee hiukan, muuten loistava!
Veksi 10.5.2011 16:24 Vastaa lainauksella
Ompa hieno malli. Minulle tuo mittakaava ei sano paljoakaan. Mutta ihan näyttää oikealta. Ja vielä sotilaskin mukana. Miksi noita tukkipuita mukana hilattiin. Eikö rintamalla ollut muka puuta? Oli, vaikka sillan tekoon.
AJ 10.5.2011 16:58 Vastaa lainauksella
Moi Heikki, nyt näitä ilmestyviä Suomi-Sturmeja on mukavaa katsella - siitä erityistä plussa aivan kuten Tero L tuolla edellä jo totesi.

Komppaan myös Kalle R:n kommentteja, joten en toista niitä. Tarkemmat arvioinnit jätän suosiolla Suomi-Sturmi asiantuntijoille.

Kaikinpuolin mukiinmenevä Suomi-Sturmi. Parhain terveisin, AJ

PS Veksi, tukkipuut kiinnitettynä Sturmin kylkiin toimivat lisäsuojina Sturmin oman panssaroinnin lisäksi.
Pikkumokista huolimatta komea Sturmi. Kokoonpanoon hieman huolellisuutta, niin mallin yleisilme paranee entisestään.