Pienoismallit.net

Scania R144L

Scania 144L-530, TNT-Orange.Tämä on ensinmäinen rakennussarja mulle.Elikä kritiikkit otan vastan ja yritän parempi sitten seuraava projektin kanssani.=)

Kommentit

Kivan näköinen Scania ja mainiosti onnistunut ensimmäiseksi malliksi. Ovien reunat yms. urat voisi "litkuttaa" ohennetulla mustalla tai tummanharmaalla, ohuen pensselin avulla jolloin tulee vaikutelma ovien yms. reunojen rakosista ja tiivisteistä.
Nuppejahan on todellisuudessa stailattu vaikka miten, mutta ns. peruskalustoksi ajateltuna, mustat peilit ja ovenkahvat yms. muoviosat voisi maalata myös esim. Revell sävyllä 9. (antrasiitti) eli ei ihan pikimusta, jolloin tulee vaikutelma mustista muoviosista.

Hoksasin kyllä TNT-orangen olevan vain värisävy, mutta tietenkin jos haluaa lisää TNT-ilmettä väritykseen voisi lisätä valkoista ja asiaankuuluvat "merkinnät." Mikäli ei valmiina siirtokuvana saa, muistan jonkun jopa täällä sivustolla tarjonneen tulostuspalvelua myyntipalstan puolella.

Jokatapauksessa mainiosti onnistunut työkalun-kuvatus ;) Ja kannattaa jatkaa mallailua kun siihen löytyy näin "siistiä otetta ja taitoa."
pohjamaali olis poikaa kun pukkaa tuo valkoinen pohja kovasti läpi.. taikka sitten lisää maalia pintaan.. muute iha ok näköne..
Ihan siististi rakennettu puolikkaan veturi. Itsekin ehdottaisin noiden varjokohtien korostusta, ovien tiivisteiden lisäksi mm. vanteisiin pyöränpultteihin tummennusta. Ehdotan myös perävaunun paineilmaletkujen ja sähköliitännän lisäämistä. Kuljetusyrittäjän/firman nimi tai logo olisi myös piristävä lisä.
Kivasti onnistunut Scania, rakennusjäljessä ei oikeastaan muuta mainittavaa kuin hytin katon sauma, eikä mökki kokonaisuudessaan istu ihan just paikalleen, mutta ne eivät hirveästi haittaa kun ottaa huomioon sen, etteivät nämä Italerin Scaniat ole ihan niitä yksinkertaisimpia rakenneltavia. Ensimalliksi hyvä, ilmanohjaimet olet saanut paikalleen nätimmin kun moni edistyneempi mallari. Tästä on hyvä jatkaa.
Antti Järveläinen kirjoitti:
jolloin tulee vaikutelma mustista muoviosista.
Tuohon sen verran, että moni Scanian omistaja maalauttaa nämä alkujaan mustat muoviosat muun korin värisiksi juuri päästäkseen eroon tästä vaikutelmasta.:)
maxres 23.4.2011 21:39 Vastaa lainauksella
Siisti peli ja yhdyn yllä oleviin parannusehdotuksiin.

Tämän rakennuskokemuksen jälkeen kumpi on mielekkäämpää, rakentaa auto kokonaan itse vai tuunata valmista pohjaa (EMEK)?
Kiitos kommenteistä!Hytti ei tuli suora alas sen jälkeen mä kuvaisin moottori.Mutta nyt se on oikealla paikalla.On tehnyt motiivilakkaukset n.12v.Tiedän että maalipinta on lian ohut.Maali loppu siihen.Olis tarvinnut ainakin kierros tai kaks vielä."Tiivisteet"rakojen väliä ja TNT logot olis kyllä piste ii:llä.Yritän saada sen parempi seuraavalle projektille.Mull on yks avamaton R500 hyllyssä ja T143H on matkalla UK:lta.
maxres kirjoitti:
Siisti peli ja yhdyn yllä oleviin parannusehdotuksiin.

Tämän rakennuskokemuksen jälkeen kumpi on mielekkäämpää, rakentaa auto kokonaan itse vai tuunata valmista pohjaa (EMEK)?
No kyllä emekit on helpompi rakentaa, mutta näitä italerin sarjat on paljon näyttevämpi.Pidän näitä yksityskohdat.Sen takia mull on paljon italerin osat mun emekit.=D
Ihan hyvä ensimmäiseksi. Minun mielestä moottori on hyvin onnistunut. Pohjamaalia ennen varsinaista maalaamista niin sitten ei kuulla läpi. Italerin malleista saa kyllä ihan hienoja kun näkee vaivaa. On kokemusta.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.