Pienoismallit.net

LCT

Armagedonin 1:72 Lct on aika suuritöinen. Kikki reelinki tolpat sekä tikkaiden puolat on joutunut itse kekemään. Samoin osat joutuu yksitellen sovittelemaan myös valupurseita on uskomaton määrä osissa.

Toisaalta on tämä tässä skaalassa paras malli tosin myös kaiketi ainoa. Aluksen erikoisuus puoltaa sen rantamista mielestäni kuitenkin hyvin.

Tämä on pensselillä sudittu Humbrolin sekä Revellin väreillä.

Kommentit

Elävyyttä saatu kivasti aikaan figuureilla ja naruilla. Maalauksen rajat ei vissiin ole helppoja, mutta onnistuneet aika hyvin. Vesirajaa olisi voinut tehdä sellaiseksi, että vedessä on uinut. Eli jotain vanhennusta.
Jään odottamaan niitä panssareita.
Harvinainen malli, joka on tehty hyvin. Pisteytys puuttuu…tarkoituskin?
Joo ei noilla pisteillä mielestäni mitään virkaa ole kommentit ovatten paljon enemmän antavia. Tietysti jos niitä vain saa heh. Näitä kuljetettiin rahtilaivoilla Jenkeistä eurooppaan joten monilla aluksilla käyttöikä oli melkoisen luhyt, näin ollen vanhennuksissakin voi olla hyvinkin kohtuullinen. Tuohon kannelle kun saan väsättyä nuo kolme tankkia niin telojen tuomia kura jälkiä tulee tuohon kannelle hiukan. Samoin vasta kuvista huomasin pakoputkien alustojen ja itse putkien puhtauden, korjataan tulevaisuudessa.
Mielenkiintoinen malli. Jotenkin vesialukset viehättävät ihan omalla tavalla. Ehkä koska niistä tulee mieleen isot avaruusalukset. =) LCT ei kyllä sano mitään joten pieni briiffaus olisi paikallaan. Jos olet jatkanut tätä projektia eteenpäin näkisin mieluusti vanhennukset ja tankit.