Pienoismallit.net

Curtis P-40K Warhawk

Viimein aion taas saada jotain postattua tänne. Vuorossa on Hasegawan 1/32 Curtis P-40K Warhawk josta tulee 7 FS/49 FG, Port Moresby, Uusi-Guinea, 1943, lentäjä Arland Stanton yksilö.

Malliin tulee Eduardin BigEd fotoetsit(kk-kuilut jää pois), True Detailsin resiinipyörät, Barracudacalsin dekaalit ja yhdet syöksyvyöt HGW:n arkilta. Ja mahdollisesti EclipseModelsin resiinipakoputket.

merkinnät

Kaikki lähtee yleensä ohjaamosta. Niin tämäkin malli. Sarjan ohjaamo on todella tarkkaa jälkeä ja Eduardin fotoetsit palvelee hyvin tätä ohjaamoa. Alku oli peruskasausta ja värittämättömien fotoetsien liimaamista ohjaamon osiin. Lisäksi detailjoin ohjaamon johdotuksia lyijylangalla. Tämän jälkeen maalasin kaikki osat irrallaan Xtralyricsin Interior Green akryylisävyllä. Kuivuttua sävytin ko. maalia parilla tipalla Life Colorin matta mustaa ja sävytin ruiskulla alueet jotka ovat "varjossa". Tämän kuivuttua taas sävytin Interior Green sävyä parilla tipalla valkoista ja maalasin koholla olevia alueita ja tuon varjoalueiden keskuksia…