Pienoismallit.net

Ford torino talladega

Race tyyliä

Tommonen voorti. Vähä race tyyliä. Kuten kommenteissa sanotaan tässä on jonkin verran puutteita, kun kasasin tän vähän kiireellä. Seuraava malli, Trabant onnistuikin paljon paremmin. Mutta sitten asiaan. Kori on maalattu valkealla sprayllä ja muut osat lähinnä mustalla tai hopealla . Kone''pellin'' tein pellillehiotun näköseks. Sen maalasin ensin hopeaksi ja sitten sotkin pintaan jotain vesillukoista askartelumaalia. iha hyvä siitä tuli. Putket väsäsin itte sivuputkiks alun perin tulivat taakse asti. Vanteet myös maalasin kaksivärisiksi kromattujen sijaan. Maskiin kaiversin toisen kuskinpuolenvalon tilalle reiän, ja liimasin siihen sitten öljynlauhduttimen.

Kommentit

tomi t 8.4.2011 18:59 Vastaa lainauksella
kommenttia
Jos maltti olisi valttia ja valtti olisi rahaa niin kuinka paljon sitä sinulla olisi? Kysyi peruskoulun lehtori aikoinaan. Samaa voisin kysyä myös sinulta tomi t, mallin ollessa esillä 4 minuuttia olet "kommenttia" tilannut. Itse automalli on erittäin hieno klassikko ja sinänsä onnistuneelta näyttää mallisikin. Hieman enemmän sitä malttia ja yksityiskohtiin panostamista olisi tästäkin lelumaisuus jäänyt helposti pois.

Valkoinen on hankala väri ja näiden kuvien perusteella olet tasaisen pinnan onnistunut saamaan aikaiseksi. Toki rajausteippiä useammassakin kohti olisi kaivattu. Etupuskuri joko aavistuksen repsottaa tai kori ei jostain syystä istu paikoilleen. Race tyyliä tai ei niin takapuskurin puuttuminen näyttää jokseenkin oudolta, koska kylki pellit jatkuu ohi takavalojen. Oven kahvat ja ikkuna listat on harvemmin race tyylisissäkään korin väriset. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa seuraavaan malliisi.
tomi t 9.4.2011 20:40 Vastaa lainauksella
Oven kahvat? Niitä ei kyllä tässä oo, ikkunalistat on hopeet, mutta kylläkään hopea ei näy kuvissa juuri ollenkaan. Oisin kiitollinen jos noita kohtia sanoisitte rajausteipille(muitaki kun tuo konehuone), niin jatkossa taso parantuu. Tosta puskurista en itte sano mitään. Se toimii musta noinkin, mut ei paha jos puskin on paikallaankin
Kale 10.4.2011 11:02 Vastaa lainauksella
siisti ford.
tomi t 10.4.2011 11:03 Vastaa lainauksella
Kiitän.
paavo p. 10.4.2011 19:29 Vastaa lainauksella
Ihan hyvä maalipinta ( valkoinen ) :-).
tomi t 11.4.2011 19:17 Vastaa lainauksella
Kilikoli maalilla maalaan, nii tasastahan siitä tulee.
Mulla oli puskurien kanssa samoja ongelmia! Ei meinannut oikeen istuu paikoilleen!
tomi t 11.5.2011 14:44 Vastaa lainauksella
Joku revellin mittavirhe varmaankin, kun en saanu tuota sopimaan olleskaan paikolleen vaikka miten pyöritteli puskuria
tomi t kirjoitti:
Joku revellin mittavirhe varmaankin, kun en saanu tuota sopimaan olleskaan paikolleen vaikka miten pyöritteli puskuria
Tai kyllä se mulla meni paikalleen mut ei pysynyt millään!
tomi t 11.5.2011 16:44 Vastaa lainauksella
selevä