Pienoismallit.net

Trabant 601S

Idän ihme,lännen kauhu,perässä nousee sankka sauhu.Eikös näistä 2-t itäautoista joskus sanottu noin?

Tommonen idän ihme tuli kasattua, vähä eri värityksellä kun yleesä. Kori on maalattu mattamustalla sprayllä, vanteet ferrarinpunasella revellillä. Etukulmiin liimattu venäjän kieliset tarrat jostain lentokoneesta, entiiä kyllä yhtään mitä niisä toivotellaan. Sisusta on maalattu ruskeella kilikolimaalilla ja penkkeihin pinnotus löyty maalarin teipistä ku sattu sen väritys miellyttämään silimää. Etupuskuri on irti, tuomassa ''rotta-lookia''.Lasit liimasin erikeepperillä lisävalojenlasit ei oikeen pysyny erikeepperillä, tuokai neki rähjähsyyttä tähän.

Kommentit

tomi t 7.4.2011 16:04 Vastaa lainauksella
ARVIOOO JA KOMMENTIA!!
Kivan näköinen trabantti :) Malli näyttää onnistuneen hyvin osat ei pahemmin harota eikä maalipinnassakaan ole vikaa.
Mattamusta sopii hyvin. Näitä voi maalata ihan millä vaan, koska esikuvia on ollut taatusti joka sävyyn. Itse kerroitkin jo puutteet. Tosin etupuskurinkin olisi ihan tarkoituksella voinut liimata aivan vinoon ja laittaa vaikka rautalangalla kiinni. DDR:ssä oli paljon näitä, mutta mitään kiiltoyksilöitä ei varmaan aikoinaan ollut.
Nykyisin tämä on jo harvinaisuus ja joku pain alkaa varmaan duunata tästä jotain hotroddia.
Nuo lamput kun olisit saanut kehyksineen paremmin ja sitä kuraa muuallekkin, niin antaisi ilmettä.

Tässä muuten näkyy hyvin tuo Revellin moka: Jousitus on väärin. Edessä on poikittainen lehtijousi, niinkuin kuuluu ollakkin. Mutta takapäähän kuuluisi myös lehtijouset, eikä tällaista hienoa erillisjousitettua nykyaikaa.
tomi t 8.4.2011 14:16 Vastaa lainauksella
Niin itekki aattelin että tää on jotenkin väärin tehty, eihän trabantissa oo nyt erillisjousitusta, ei se niin nykyaikanen auto voi olla
Ei se ole väärin tehty sinulta. Pakko kai se on kasata ohjeen ja osien mukaan. Ihmettelen vaan, että mistä ne ovat ottaneet mallin piirrustukset.
Kai joltain, joka oli tuunannut siihen MacPhersonit taakse. Varmaan niitäkin näistä pommeista löytyy. Tosin aika viimeisiä malleja tämä on, koska siinä on jopa niskatuet ja turvavyöt.
Ulkokuori ei tainnut muuttua miksikään ainakaan radikaalisti koskaan.
Tästä saa tehtyä ihan vaikka mitä. Jo googlaamaalakin löytää vaikkapa Trabantin puolikkaan, jota hevonen vetää.
tomi t 8.4.2011 20:36 Vastaa lainauksella
En siis tarkottanu että itte oisin väärin tehny vaan sitä, että siellä Revellin päässä on töpeksitty. Tosiaan voi myös olla että sieltä Itä-Saksan jostain pikkukylästä löytyneestä ''tuuning''trabista on otettu mallia, eihän sitä koskaan tiedä.
Kale 9.4.2011 21:57 Vastaa lainauksella
siisti trabi tomi t . ei ylimääräisiä liima kohtia. se o siisti
Niin, tuo puskuri, rakentele rautalankahässäkkä, kuormaliina tms. siihen ja jätä noin. Mukavan rähjäinen "Rat look". Vanteiden maalaus voisi olla parempi, nyt paistaa vähän mustaa sieltä alta, mutta ei huono.
Ei nyt kuitenkaan moitita näitä Revellin suunnittelijoita. Vuodesta 1988 alkaen on Trabantissa ollut kierrejouset takapäässä.
tomi t 11.4.2011 15:44 Vastaa lainauksella
Vanteissa ei ole mustaa kuin keskikupeissa, Rapaisuus näyttää mustalta vähän joissakin kuvissa ja samoin vanteen aukot
tomi t 11.4.2011 15:46 Vastaa lainauksella
Hannu Lampinen kirjoitti:
Ei nyt kuitenkaan moitita näitä Revellin suunnittelijoita. Vuodesta 1988 alkaen on Trabantissa ollut kierrejouset takapäässä.
joo mutta onko erillis jousitusta, voihan siinä olla jäykkä akseli.
Trabantia on valmistettu vuodesta 1957 alkaen, mallia P 601 vuodesta 1964 alkaen. Trabantin taka-akseli on koko sen valmistuksen ajan ollut ns. heiluriakselisto elikkä pyörät on tuettu erillisin kolmiotukivarsin. Jäykkä akseli ei ole kuulunut Trabantin rakenteeseen.
Ihan hyvännäköinen! Yks asia mua häiritsee! Jaksoit seitsemän minuuttii odottaa ja laitoit kommentin missä kinusit kommentteja ja arvioita kyl ne tulee aikanaan!!!
tomi t 11.5.2011 14:39 Vastaa lainauksella
Joo kiitos, Se oli sillon sitä ''uutuuden huumaa' kun olin vasta rekisteröityny tänne käyttjäks
tomi t kirjoitti:
Joo kiitos, Se oli sillon sitä ''uutuuden huumaa' kun olin vasta rekisteröityny tänne käyttjäks
Joo no eipä tuo mitn! On se vähän vaa ärsyttävää…
tomi t 11.5.2011 16:43 Vastaa lainauksella
ookoo
tomi t 6.6.2011 15:46 Vastaa lainauksella
Kaikille kiitos näistä kommenteista, saa tätä vileläkin kommentoida