Pienoismallit.net

ensimmäinen 1/35 mieheni

saksalaisten sotilas

elikkä ensimmäinen 1/35 mieheni jonka tein noin vuosi sitten ihan pensselillä. käytin revellin 77 ja 4 ja 35 emali värejä. toivoisin todella paljon kritiikkiä että voisin tulevaisuudessa osata valmistaa malleja oikein!!!

Kommentit

Mulla ei ole kääntyvää näyttöä. Maalaus on himpun epätarkkaa, mutta ei ole ihan heleppo maalata moista.
Pölytys lähtis pois vaikka siveltimellä pai puhaltamalla.
Kiilto taas pois jollain mattalakalla.
En anna pojoja, ennenkuin saan kunnon kuvia.
popoja?
Tuukka O. 21.3.2011 18:47 Vastaa lainauksella
Sotilashan se siinä. Vaikea antaa palautetta, muuta kuin: pölyt pois mallista, taustapahvi valokuvaukseen ja kuvien kääntö. Jos ei löydy sopivaa kuvanmuokkausohjelmaa, niin kuvia lisätessähän on (muistaakseni) mahdollisuus kääntää kuvia.

Onnistuneen mallin esittely alkaa hyvillä valokuvilla. Ei pojoja tällä kertaa.
Minä kertoa pari helpottavaa niksiä mitä itse käytän. Usein katsojan silmä etsii figuurin kasvot. Kasvot voi maalata rewellin ihon värisellä (jota itse punaistan vähän veren punaisella) silmät ja suun maalaan nuppineulalla. Vaatteet maalaan aina pensselillä (kuten koko figuurin) ensin maalataan vaatteen perus väri tasaiseksi. tämän jälkeen teen kuiva harjauksenvähän vaaleammalla värillä. Viimeiseksi maalataan varusteet (siis ennen kiinnitystä).Tarkoitukseni ei ollut haukkua vaan opastaa sinua figun maalaukseen.
eieiei, se osaa seistä seinillä tottakai! mikä ei saksalaiselta sotilaalta muka onnistuis!
Mutta tosiaan, pölyt pois ja taustapahvi, mutta silmään pistää kaulus ja kyyneråäässä olevat valusaumat. mutta hyvä figuuri!
Tuomas Tarkkila kirjoitti:
popoja?
PoPoja?!?