Pienoismallit.net

Kääpiö

Warhammer Fantasy Battle

Pienenä (kirjaimellisesti) harjoitustyönä tehty kääpiö. Halusin kokeilla uutta maalaustekniikkaa missä maalasin varjoalueita ohuilla, läpikuultavilla kerroksilla käyttäen citadelin washia. Alustaan halusin tehdä todella syksyisen tunnelma. Tiekyltti on myös Games workshopin tuotantoa.

Kommentit

Hyvin harjoilteltu. Maalaus on onnistunut tosi hyvin. Varsinkin metallit. Hiuksissa ja parrassa vosi ehkä olla enemmän sävyeroja.
Pitäisi uskaltaa kokeilla noita washeja yhden rengaspanssarin maalauksessa…
Hienosti maalattu kääpiö, tosin tammenlehtiin suhteutettuna noin puolimetrinen? :)
Kiitoksia kommenteista. Näissä fantasiamalleissa on hyvä tuo tulkinnanvaraisuus, lehdethän ovat ilmiselvästi tippuneet fantasiamaailman jättitammen kehdosta :)
Pieni on kaunista :-)

Kivan tunnelmallinen työ…Plussaa siitä että olet jaksanut maalata jokaisen yksittäisen (Plusmodelsin? :-D) lehden tarkasti.
Dänks. Nuo Plusmodelsin lehdethän olivat jättimäiset, ainakin sen jälkeen kun maalasi nuo skulptatut hius-sekä partakarvat yksitellen :D
Tässä mallissa puhutaan vissiin jo mikromilleistä?:) Ovatko kuvat otettu suurennuslasin läpi?:) No vitsi vitsi. Hienon näköinen puoli-ihminen. Tulee tunnelma, että jossain suomen syksyisestä Nullilan maakunnassa näitäkin voi kävellä vastaan.
Tosi hieno on, sulla on kyllä figuurinmaalaus kehittynyt suorastaan pelottavan nopeasti. Ei sillä, että se olisi ikinä huonoa ollut :)
Tosi hyvä maalaus. Miten teit ton ''syksyisen tunnelman'' alustaan?
Alustan siroitteet ovat vihreää-sekä karamelin makuista teetä jotka olivat sopivan maanläheisiä sävyltään. Levitin alustaan vedellä ohennettua Erikeeperiä jonka jälkeen ripottelin sirotteiden 50-50 sekoituksen pintaan. Tämän kuivuttua kastelin koko pinnan vedellä, tämä tasoitti karkeita "teehitusia" tasaisemmaksi pinnaksi. Lehdet ovat Plusmodelsin tuotantoa jotka sivelin ohennetulla erikeeperillä ja tämän jälkeen maalasin eri oranssin ja keltaisen sekoituksilla.
Höh, eikös tuo esitä Lyhytkasvuista, no joo, kiva ja taidolla tehty ja maalattu malli,josta tulee hieman sarjakuvamainen tunnelma kaikkine varjostuksineen.