Pienoismallit.net

PANTHER V

No tämä on mun ensimmäinen diorama yksityiskohdissa olisi kyllä hiomisen varaa muta tuli aika hieno vaikka itse sanonkin.

Kommentit

Vähän palapelin näköinen kohoavine reunoineen ja saumoineen, (valkoiset osat,) ja tankki näyttää vähän kuin olisi ollut lasten synttäreiden juhlapöydällä mehukannun ja täytekakun välissä (hiukan liian kirkkaat värisävyt). Silti, en uskalla valittaa koska tuossa iässä ei tullut mieleenkään yrittää mitään vastaavaa rakentaa, hyvä että sai sen koottavan kasaan.
Joskus myöhemmin tein kämäisiä dioraamoja, ehkä pari kiveä maalatun ruohon seassa, tai kenties jopa hiekkaa. Paskojahan ne oli, suoraan sanoen.

…Elikkäs hyvää työtä, siitä se vaan harjoituksen myötä aina paranee.
Ei yhtään hullumpi ensimmäiseksi dioksi !
Eka dioraamaksi on tullut ihan hieno sinun ikäiseltäsi. Parastahan tässä on, että sinulta valmistuu jo dioraama.
Mutta toisaalta ajatellen, kannattaisiko ekan tehdä joku malli oikean näköiseksi ja alkaa sitten väsäämään dioraamaa.
Tässä nimittäin itse tankki erottuu kivasti tehdystä alustastaan liian räikeästi. ja ei anna kovin hyvää kuvaa sen kasaamisesta. Eli pienoismalli on vähän hutiloiden maalattu taustaan nähden.
Kiitos taas kerran kommenteistanne! Tiedän mitä tarkoitatte kun puhutte tankin maalauksen ja taustan näkuvästä erosta, mutta toivon että mielipiteenne muuttuu kun kerron tämän mallin idean. Mallihan on maalattu ohjeiden mukaisesti syksyisin värein. Ja taustan tein vasta jälkeenpäin ideani oli: kuvata tankkia metsässä juuri ensilumen jälkeen väritys vielä syksyinen vaikka maassa jo valkeaa sillä (ei ole eka kerta kun toistan itseäni) se on juuri ensilumen jälkeen.