Pienoismallit.net

Lockheed L-10A Electra

Omilla jaloillaan!

Iskälle iso päivä kun pikkunen on ensi kertaa omien jalkojensa varassa :)

Laskutelineissä säätämistä riitti, sillä jokikinen tuki piti erikseen viritellä määrämittaan. Lisäksi koko ajan askarrutti jotta ovatko telineet sittenkään riittävän tukevat. Malli painaa yllättävän paljon, sillä Milliputtia ja muovia on kulunut selvästi yli suositusten. Onneksi otin tämän laskutelineitä tehdessä huomioon etukäteen ja tapitin liitokset kunnolla.

Renkaita litistin paljon, sillä valokuvisssa näin näkyy aina olevan. Koneella operoitiin usein aika pieniltä ja huonopintaislta kentiltä, ja matalpainerenkaat olivat tarpeen. Pullistumaa korostin vielä hieman kitillä.

Kaikenlaista pikkuosaa on vielä lisättävä, mutta maaliviiva jo näkyy. Tosin on tunnustettava että hapoilla ollaan.
Mallarin lasinaluset Pakkohankinta jokaiselle nestemäisiä virvokkeita nauttivalle mallarille.

Kommentit

Juha K 22.3.2013 22:17 Vastaa lainauksella
Onnittelut isälle ja pikkuiselle! Hienoa jälkeä.
-----
Petri Ola 23.3.2013 18:17 Vastaa lainauksella
Kiitti Kai-Petri ja Juha.

Kaikenlaista pientä lisättävää on vielä jäljellä, mutta jos en vahingossa tiputa lekaharkkoa tai muuta painavaa tämän päälle niin uskoisin valmistumisen olevan lähellä. Ihan aikusten oikeesti. Alustadioraaman tekemiseen menee tietty oma aikansa, mutta sitä odotan innolla.
Mitä tuohon sanoisi,täydellinen ja tosi upea malli,kun katsoo noita laskutelineitä luulisi oleva aito kone entisöivänä.Nuo niitti työ on kuin fantasiaa,jos joku tekee paremman kun tämän, niin taitaa olla mallareiden jumala.
Petri Ola 28.3.2013 21:42 Vastaa lainauksella
Kiitos Eerik,

mukava että pidät. Niitityksessä ei ole mitään suurta taitoa tarvittu: mittaa rivit vain sopiville väleille ja sen jälkeen ajaa niitit pienimmällä "Rosie the Riveterillä". Lopputulosta voi vaimentaa hieman MicroMeshillä hiomalla.

Petri