Pienoismallit.net

Lockheed L-10A Electra

Potkuritöitä

Hei,

pieni päivitys ennen mökille eristäytymistä ja metsittymistä. Foliointi on periaatteessa valmis - pieniä paneleita ja luukkuja on tosin lisättävä ja saumakohtia viimeisteltävä. Samoin moottorit on kiinnitetty. Tämä vaati hieman vaivaa sillä kiinnikkeet piti rakentaa itse ja samalla huolehtia siitä että kaikki tuli suoraan ja symmetrisesti.

Potkureiden kohdalla jouduin muuttamaan suunnitelmia. Alunperin tarkotus oli käyttää Aeroclubin valkometallipotkureita ja hioinkin yhden lavat puhtaiksi. Kun tutkiskelin keskiötä totesin ettei siitä saisi kunnollista millään ilveellä: täynnä koloja, epäsymmetrinen ja valetut detaljit liian paksuja. Nuukana miehenä ajattelin siis katsoa saisiko sarjan potkureista aikaan jotain. Lapojen muoto on Aeroclubilla parempi, mutta eivät sarjankaan huonot ole. Ongelma on vain, että valuportit ovat kiinni lapojen päissä ja se muoto on piilossa paksun muoviklöntin alla. Varovaisella hionnalla asia oli kuitenkin korjattavissa.

Enemmän tietoa taas kuvissa.

Hauskaa kesän jatkoa,

Petri

Kommentit

Tämä on vain niin hieno. Tuo koneen pinnoitus on todella upea.
Petri Ola 23.7.2012 11:09 Vastaa lainauksella
Kiitti Petri :)

Tässä on matkan varrella oppinut kaikenlaista folioinnista, ja seuraavalla kerralla tietää tehdä joitakin asioita toisin.
Kyllä tuossa silmä lepää jo tässä vaiheessa. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa päivitystä.
Petri Ola 31.7.2012 10:51 Vastaa lainauksella
Kiitti kommentista Petri,

tekemistä on jäljellä paljon, mutta eiköhän malli vielä tämän vuoden aikana valmistu.

PS. Tästä tuli varmaan palstan toistaiseksi pisin Petri-ketju :)