Pienoismallit.net

Boeing 787-8 ''Dreamliner''

Sain tämän mallin valmiiksi viime kesänä. Kaikista eniten tykkäsin tehdä moottoreita, koska ne oli paljon erillaisemmat kuin muissa malleissa mitä olen tehnyt. Yksi juttu minua jäi kuitenkin harmittamaan, kun oli niin vähän siirtokuvia. Sen takia päätin maalata mallin vapaalla kädellä joka näkyy kuvissa. Pyydän huomioimaan kommentoidessanne että olen 13 vuotias.

Kommentit

wade 20.2.2011 17:00 Vastaa lainauksella
Lisää siviilikoneharrastajia sivustolle, hyvä! Tässä mallissa tykkään siitä, että se on tehty valmiiksi asti siitä huolimatta että Dreamlinerin tehdaskaavio on suunnilleen vaikein mahdollinen sivellinmaalauksella toteutettavaksi. Onhan noissa yksityiskohdissa vähän sanomista (maali paikoin paksua, ohjaamolasien reunat maalaamatta, värirajat käsivaralla) mutta Dreamlineriksi tämän tunnistaa heti. Ja monellakos meistä arvostelijoista olikaan se malli Boeingin tehdaskaaviosta valmiina omassa hyllyssä eikä vain suunnitelmissa? Niinpä…

Ne vähät siirtokuvat näyttäisi olevan paikallaan mallikkaasti, samoin moottorit näyttävät mukavasti onnistuneilta. Lähikuvat on sinänsä hyvä juttu, mutta muutama yleiskuva ylemmästä kuvakulmasta kertoisi enemmän itse mallista. Näiden kuvien perusteella on vaikea muodostaa kokonaiskuvaa.

Mitä varsinaiseen rakenteluun tulee niin ei mulla oikeastaan muuta ohjetta ole, kuin että pidä into päällä ja rakenna lisää vaan! Maalien ohennukset ja maskien käytöt sun muut kun oppii vain harjoittelemalla siihen seuraavaan malliin.
Kasaus mukavasti onnistunut ja kuten Wade jo kirjoitti maalausta oppii vain harjoittelemalla. Joten lisää vain kehiin!
Hieno on kone. Maalaamaan opit myöhemmin. Tsemppiä! Itse olen enemmän Airbus380 kannalla.