Pienoismallit.net

Panzerkampfwagen VI Tiger I Ausf. E

Tervepä teille.
Olen itse kovin kiinnostunut toisesta maailmansodasta ja kun eräässä kaupassa näin siihen liittyviä pienoismalleja, päätin kokeilla ja nyt olen jäänyt koukkuun. Tämä on nyt viides pienoismalli jonka olen tehnyt ja jälki paranee koko ajan.
En itse ihan vielä tiedä miten te saatte mallinne aidon näköiseksi, niin että kyselen tässä mitä te teette ja mitä tälle minun tekeleelleni voisi vielä tehdä.

Malli on siis se kuuluisa Tiger 1. Tekemiseen meni muutama päivä ja oli todella vaikeaa saada nuo telaketjut niin kuin niiden pitäisi olla(Ensi kertaa tekemässä.) Ja se myös näkyy, mutta mielestäni aloittelijalle ihan nätti suoritus. Tosin ehkä vähän huolellisempi olisi pitänyt olla. Mutta siitä se lähtee.

Kommentit

sv 14.7.2007 22:10 Vastaa lainauksella
Todella hieno ekaksi. Ei niiden ensimmäisten vaunujen ihan aidonnäköisiä tarvitse olla… Oletko muute maalannut vaunun vai oliko se tuon värisissä muoveissa? Kunnon maalipinta ja vanhennus menetelmät tuovat rutkasti aitoutta!.. Totta, siitä se lähtee! :)
Hauptmann 14.7.2007 23:57 Vastaa lainauksella
Olen maalannut vaunun tuolla värillä ja sillä ekalla tarkoitin sitä, että ensimmäistä kertaa tekemässä 1/35 mittakaavan vaunua, jossa telaketjut piti palasista koota.
Olen myäs tehnyt Messerschmitt bf 109e, Focke-Wulf fw 190, F-15 ja Jagdpantherin. (Kaikki 1/72)
Kattoo jos nekin laittais joskus tänne. Millä muuten saa peräsimiin parhaiten ne hakaristit tehtyä? Ihanko vain käsin maalaamalla?
sv 17.7.2007 18:20 Vastaa lainauksella
Ok. Laitappa niistäkin kuvia! :) Yleensä hakaristit ovat siirtokuvina mallin mukana
Hauptmann 20.7.2007 18:02 Vastaa lainauksella
Kattoo nyt jaksaako laittaa, mutta ei Airfixin malleissa ollut. Mahtaako sitten muissa?
Jarbbi 25.9.2009 18:09 Vastaa lainauksella
Ihan jees malli muuten mut kannattaa ainakin vähän siistiä noita osia ennen ku liimailee ;) jos ei hioskella jaksa niin ainakin mattoveitellä on hyvä leikata ylimääräset muovit poies :) muutamassa kuvassa pistää rumasti silmään mut kyl se siitä =)