Pienoismallit.net

Citroen Xsara WRC

Tuli rakennettua Airfixin esittely mallista Duvalin Saksan rallinauto. En halunnut nyt arviota koska autossa on väärä takasiipi, mutta muutenhan Xsarat on suht koht samoja, konepellin reissä on myös eroja. Malliin hommasin merkit ebaystä ja muutaman merkin jouduin penkomaan laatikosta ja muutaman valmistin itse. Malli nyt ei ole ihan viimeisen päälle, mutta itselle menettelee kyllä.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

paavo p. 31.1.2011 16:57 Vastaa lainauksella
Ihan siisti :-). Mitäs renkaille on tapahtunut? On vähän kumman muotoiset.
Näyttää siltä että runko ja vanteet on maalaamatta kokonaan. Myös paikka paikoin on maalia mennyt "yli" kuuluvan kohdan kuten ikkunan reunat sekä renkaat.
Renkaat näyttää kummalta kun ruuvipuristin vääntää niitä alareunasta ulospäin. Käytän tota systeemiä varovasti puristaen ulospäin ettei malli liiku. Runko ja vanteet on maalattu kaupan valmiilla spray valkoisella jota saa esim. Vaasan Mini Manista. Renkaat on maalattu, kun Airfixin malleissa vanteet ja renkaat on yhtä valua ja aina eisaa vapaalla kädellä ihan pyöreätä reunaa aikaiseksi, kun on kädetön. Ikkunan reunat on aika vaikea maalata hyvin vapaalla kädellä ilman rajaus teippiä koko luokassa 1/43… Olen sen verran laiska etten jaksa leikkiä teippien kanssa ;)
paavo p. 2.2.2011 11:32 Vastaa lainauksella
:-)
Pakko kommentoida, että miksi tehdä jos jokaiseen on selityksenä että en jaksa… Muuten ok, mut renkaat ja ikkuna listat karmeat, sorry vaan.
Mikko Laitinen kirjoitti:
Pakko kommentoida, että miksi tehdä jos jokaiseen on selityksenä että en jaksa… Muuten ok, mut renkaat ja ikkuna listat karmeat, sorry vaan.
Miksi en tekis ??? Ikkuna listat jos sua harmittaa niin voi voi, kaikkia ei voi tyydyttää tekemisillään, ehkä sinä olet sitä maailman parasta antia tällä saralla ??? Joskus voi mallit epä onnistua ja joskus vähän useamminkin, enhän laittanut juuri vikojen takia arvostelua, niin mielestäni olisit voinut jättää kommentoimatta jos tapa ei ole kuin löytää vikoja ja haukkua… voisit pitää mölyt mahassa…
Kari Pesonen kirjoitti:
Joskus voi mallit epä onnistua ja joskus vähän useamminkin, enhän laittanut juuri vikojen takia arvostelua, niin mielestäni olisit voinut jättää kommentoimatta jos tapa ei ole kuin löytää vikoja ja haukkua…
Sivuston tarkoituksena on auttaa kehittymään. Jos ei halua kehittyä koska ei jaksa, niin ei se oikein sovi sivuston henkeen.