Pienoismallit.net

Sturminfanteriegeschütz 33

SIG 33 rakennettuna jokunen vuosi sitten Dragonin sarjasta. Sarja edustaa Dragonin varhaisempaa tuotantoa. Lisäosina on käytetty Model Kastenin teloja ja Eduardin etsisarjaa. Malli on maalattu ruiskulla Tamiyan maaleilla. Pintakäsittelyä on tehty ns. kuivapensselöintitekniikalla, litkutuksella ja jonkun verran pastellijauheilla.

t. Jake

Kommentit

Jarmokin herännyt uuteen vuoteen uudella mallilla ja heti näyttää mallia siitä, kuinka nämä panssarit tulisi tehdä.Vaikka malli on tehty jo jokuvuosi sitten, niin sitävaan toivoisi osaavansa, pääsevänsä omissa malleissaan eres vastaavaan tasoon.
.
On se ruma sotakone mutta niin tämän vekottimen pitää ollakin. Luulenko vaan vai onko raskas tykki ja panssaroitu taisteluosasto painanut vaunua vähän etukenoon?
Oho. Nyt vetää hiljaiseksi silkasta ihailusta. Mahtavaa jälkeä joka osa-alueella!
Manu. E 16.1.2011 22:00 Vastaa lainauksella
Esko Koskinen kirjoitti:
On se ruma sotakone mutta niin tämän vekottimen pitää ollakin. Luulenko vaan vai onko raskas tykki ja panssaroitu taisteluosasto painanut vaunua vähän etukenoon?
Kyllä ne vähän etukenoon painuivat, vääntösauvajouset kun vanhemmiten väsähtelivät. Toosakin edessä.
Tally-ho 16.1.2011 22:46 Vastaa lainauksella
Kyllä taas viimestely vetää hiljaiseksi! Todella hienosti tehty malli
AJ 17.1.2011 07:38 Vastaa lainauksella
Moi Jarmo, komppaan yllä olevia - upeasti tehty ja viimeistelty malli vaunuaiheesta, jota harvemmin näkee. Parhain terveisin, AJ
Moi, kiitos kaikille kommenteista ja kehuista. Kyllä tuo jonkun verran lienee etukenossa, tosin moottori tasapainoittanee jonkun verran tilannetta taas sitten toiseen suuntaan.

t. Jake
Hieman aavemaista että nyt napsahtelee esille malleja jotka ovat itselläkin työn alla/tulossa työn alle, ensin hieman aiemmin esillä ollu 8 rad ja nyt tämä :) Sarjassamme vaunuja joka on niin ruma että se on jo hieno, ja hyvin toteutettu malli aiheesta. Mukavan maltillisesti säistetty.
Kylläpä on melkoisen sotaisa kampe. Rakennusjälki ja pintakäsittely komeaa katseltavaa. Varsinkin naamiomaalaus on esimerkillisen hieno.
Mitäpä sitä mainitsisi täydellisestä suorituksesta??!! No, vaikka: NO,HUH…HUH…!!!