Pienoismallit.net

ISU-152

Berliini 1945

Elikkäs tämmöinen tuli valmiiksi viikko sitten seisottuaan ensin pari kuukautta. tämä oli kyllä todella hyvä laatuinen rakentaa kuten tamiyan tuotteet yleensäkin. Mukana tuli verkot noihin moottoriin vieviin aukkoihin. Tein tästä tarkoituksella vähän kolhiintuneen vaunun ja että tästä on jäännyt tavaraa matkanvarrelle kuten konekivääri ja loka suojat.

Kommentit

Kokonaisuutena ok malli. Edessä ylä ja alarungon välinen sauma pistää hieman silmään. Lisäpolttosäiliöissä sama huomio. Pintakäsittelyä kelpaa katsella.
Joo niin näkyykin mutta kun niin innoissaan kokoaa niin ei huomaa että saumoja jää näkyvii :)
Mukavan näköinen "teräshirviö". Näitä vaunuja ei ikinä näe liikaa. Pari asiaa mallissasi pisti silmään, oletuskuvassa telat näyttävät jotenkin kumisilta, kummat telat käytit, palatelat vai letkut? Lisäksi telojen sisäpinta on likaisemman näköinen, kuin ulkopinta.
Maalipinta näyttää aika hyvältä, mutta pölytys(?) tekee siitä jotenkin sekavan oloisen. Tosin sävyt on osunu tosi hyvin kohdalleen, mikä väri tuo vihreä on?
Kuten Mika jo sanoi, kokonaisuutena hyvä.
Jonne 11.12.2010 14:05 Vastaa lainauksella
Oletuskuvassa vaunun asekilpi ja yläreuna näyttävät TODELLA hyvältä. Kuten jo ylläoliat huomattivat niin teloista vähän miinusta, mutta ei missään nimessä huono!
Raimo Leino 11.12.2010 14:10 Vastaa lainauksella
Minä taas olen sitä mieltä, että nuo telat ovat huomattavasti paremman näköiset kuin oikeassa tankissa.
Tässä kuvassa ne oikean tankin telat vasta kumisilta näyttävätkin - www.pienoismallit.net/profiilit/141/kuvat/kuvapankki/kuva_75194/

Kun seuraavan kerran käyn Parolan panssarimuseossa, niin otan mukaani 100 ämpärillistä kuraa - tuon käynnin jälkeen Parolan vaunut alkavat näyttää asiallisilta ;-)
Käytin tässä letkutelat. Olisi varmaankin kannattanut pistää ne pala telat mutta kun olin silloin kesällä laiska niin pistin letkut. maalina oli Humbrolin 91. Niinpä tuossa oikeassa nuo telat näyttävät paljon kumisemmilta kuin tässä minun tekeleessä. Eikös se kura rapise nopeammin pois tuolta ulkopinnoilta pois kuin sisäpinnoilta kun ajellaan berliinin kaduilla… Selityksiä löytyy ;) Joo ne menivät tuossa renkaita kuraillessa myös telojen sisä pinoihin kun jälleen kerran tuli oltua kesällä laiska ja en kurannut renkaita ennen telojan pistämistä.