Pienoismallit.net

French Cuirassier

Kesästä asti tekeillä ollut malli. On ollut muuten vähän hiljaista rakentelurintamalla pidemmän aikaa, mutta jotain pientä väkertelyä on ollut ilmassa. Tähän olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen ympäristökin, joten saa heitellä ehdotuksia. Mielessä on käynyt joku rakennus. Joitakin muutoksia tähän on tehty, kuten laukku massasta ja lippu käteen miekan sijasta. Hevosen harja ja häntä on myös kokonaan uusittu karmeiden muovipalleroiden takia. Miehen kypärässä on myös vaihdettu karvat.

Kommentit

Vähän on vaikea antaa vinkkejä, kun en osaa tätä lajia. Mutta ainakin ratsastajan naamataulu on se, joka kiinnittää huomioni. Ilme on tarkka, katsekkin saatu elävöitettyä menosuuntaan. Hevosen kuono, vai mikä se on..turpa vissiin..siinä on maali hiukan levinnyt yli. Ehkä.
Mutta ihan kiva nähdä tällainen erilainen malli täällä. Ja kun katsoin kaikki kuvasi läpi, niin aika hieno juttu, että mies tekee kaikenlaista. Ei fakkiudu mihinkään lukkaan.
Dioraamaa vaan ympärille. Maailma on keksimättömiä ideoita täynnä!
Hieno hevonen ja hienosti on myös ratsastaja tehty. Turvan maalauksessa näyttäisi myös minun mielestäni olevan pientä virhettä.
Mikko Koo 17.11.2010 19:49 Vastaa lainauksella
Kiitoksia näistä huomioista. Turvan maalaus piti ihan tarkastaa. Mallina käytin joiltakin osin Linkki tuota kuvaa ja kyllähän sitä mustaa liikaa on.
Matias O. 26.1.2011 14:03 Vastaa lainauksella
Mun idea olis että rakentaisit ton ympärille esim tien jota pitkin se kulkee ja tien sivussa kaikenlaista tuhoutunutta tavaraa esim ruumiita, tuhoutunut tykki, hajonnut hevoskärry ym ym…