Pienoismallit.net

BMP-2

Maalausharjoitus

Maalausharjoittelu työnä tälläinen Revellin melkoisen kaamea bmp-2, mallissa harjoittelin lähinnä maskausta ja naamiomaalauksen tekoa.

Malli siis on revellin paketoima ja sen huomaa, melkoista kuraa oli osien sopivuus ja ketjuista en edes aloita avautumaan, esim telojen saaminen istumaan vetopyörään oli aikamoista hommaa. Kuitenkin puurtamisella tästä sai ainakin omasta mielestäni ihan ok mallin (tosin taidan vielä hankkia trumpeterin bmp-3:n)

Maalauksessa tein ensin perus venäläisen vihreän modulointeineen päivineen ja sitten siihen päälle naamiomaalaus. Maaleina käytin Tamiyaa sekä lifecoloria.

Pistäkääs palautetta tulemaan.
Arviointia ei ole eikä tule koska tämä on "harjoitus".

Kommentit

Vaunun maalus näyttää ainakin meikäläisen silmän vallan mainiolta kokonaisuudelta. Mutinaa aiheuttaa tuon vaalean hiekansävyn peittävyys, maskien reunukset on maalattu peittävästi=vaaleammat , mutta keskellä vihreä kuultaa alta=sävy on tummempi?? Toisaalta heikko maalikerros tuo väreihin elävyyttä, mut vaaleus tummuus sais olla toiste päin. Liekö makuasioita, en tiedä. Sävyt on kuitenkin ihan nappiosuma, mitä käytit?
Jonne 11.11.2010 19:31 Vastaa lainauksella
Värien sävyinä oli xtralyrixin russian tank green, lifecolorin musta ja lifecolorin iho sävytettynä tummemmaksi.
mikko s 11.11.2010 20:33 Vastaa lainauksella
Hieno bmp 2:nen tulee armeija aika mieleen taas ;)
Komea vaunu, nuita jarin mainitsemia vipoja lukuunottamatta hyvin rakennettu. Ei olleskaan huono, täytyy itekki joskus rakentaa hieman uudempi tankki. Kyllä tämä sun malli vitriinipaikan ansaitsee:)
M Koivunen 12.11.2010 08:59 Vastaa lainauksella
Noinkin surkeasta mallista sait hyvän paketin kasaan. Itse tein suomi camolla tuollaisen mittatilauksena tutulle kaverille. Ehkäpä surkeimmat telat mitä koskaan olen niputtanut, muutenkin noi yhteensopivuus ongelmat on aika isot tuossa mallissa. Suomi version kanssa joutui tappelemaan vielä lisää.
Jonne 12.11.2010 10:34 Vastaa lainauksella
No perskatti, Kiitoksia kaikille kommenteista nämä lämmittävät mieltäni kovasti. Noi Jarin mainitsemat jutut oli hyvä että tuli ilmi niin osaan sitten jatkossa niihin keskittyä. Kiitoksia siis taas Jarillekkin. Malli kannattaa tosiaan rakentaa jos on innostunut masokismista:)
Laita kameraa alemmaksi, niin saat veileämpiä kuvia. Siis ikäänkuin seisoisit mallin kanssa samalla tasolla. Malli on muuten kyllä hyvin tehty. Dekaalit/maalaukset onnistuneet tosi hienosti. Fine!