Pienoismallit.net

merkava III

hieman modernimpaa ja harvemmin täällä nähtyä kalustoa. muutamia etsiosia ja muutamia itse tehtyjä osia lisätty, telat on mallin mukana tulleet letkutelat ja sen kyllä huomaa ei meinannut millään pysyä letkujen päät yhdessä. muutenkin osien sopiivuus toisiinsa ei pärjää esim dragonin malleille mutta kitillä ja muovi rimoilla pärjää :)

Kommentit

Raimo Leino 23.10.2010 13:41 Vastaa lainauksella
Hyvin on hiekkapuhallettu juutalaisvaunu - vai onko tämä rysäyttänyt itkumuurista läpi kun on noin paljon murenaa vaunun pinnoilla ;-) Ei vaan hyvin on esikuvansa näköinen tankki. Onkos muuten tuossa oikeassa kyljessä näkyvä mustunut ritilähässäkkä vaunun pakoputken suuaukko?
Se "murena" on liukastumisestopintaa ja mustunut hässäkkä on todellakin pakokaasujen poistoaukko. Merkavissa moottori on edessä. Itse malli ei ole yhtään hullumpi. Hieman aseöljy jne. tuomaa likaisuutta olisin kaivannut, mutta hyvä näinkin. Hyvä tsemppimalli, kun itse Merkavia innostunun joskus rakentamaan. Ainakaan malleista ja asiantuntija-avusta homma ei tule olemaan kiinni.
Raimo Leino 23.10.2010 14:35 Vastaa lainauksella
Mika Haalahti kirjoitti:
Se "murena" on liukastumisestopintaa
No niin - se näyttikin turhan säännöllisesti panssarin pintaan asettuneelta. Jerusalemin itkumuuriin ei siis ole syntynyt Merkavan mentävää reikää ;-)
Kasimir K 23.10.2010 14:58 Vastaa lainauksella
Hyvän näkönen merkava! Vähän, kun olis pientä pölyä ja öljyvalumaan niin olis loistava. Miten muuten sait aikaan tuon liukuestepinnan?
Toni Salo 23.10.2010 16:46 Vastaa lainauksella
Hyvän näköisen tankin olet kasannut, muutoinkin ehdotonta tankkien aatelia taitaa olla tämä Merkava
( מרכבה ) ja ainakin minun makuuni on tämä yksilö.
jari 23.10.2010 17:13 Vastaa lainauksella
kiitoksia kommenteista. pinnoite on tehty chinchilla hiekasta joten itkumuuri on vielä säästynyt :)
PhantomII 23.10.2010 18:38 Vastaa lainauksella
Komia Merkava ! Oikein esikuvansa näköinen pienoismalli. Värisävykin näyttää autenttiselta, tai niitähän on useita variaatioitakin, mutta yhtä kaikki. Liukastumisenestohiekasta plussaa. Vanhennuskin lienee aivan ookoo vaunulle, joka ei ole juuri ryynännyt mutapellossa.

Näin yhtäkkiä en keksi korjattavaa, mutta 50.cal konekivääriin voisi lisätä ohkaiset vaijerit, joilla ohjaillaan kk:n laukaisua. Ne antaisivat vielä pienen pikantin lisän. Ihan tarkkaan en kyllä osaa sanoa, mistä vaijeri yleensä menee vaunun johtajalle vaunun sisään. Olen nähnyt kuvia, joissa vaijeri kulkee johtaja luukusta ja myös johtajan luukun edessä olevan pienen luukun kautta olettaisin vaijerin kulkevan? Näinkin olen ollut näkevinäni.
Todella kauniisti rakentunut tankki. Maalaus ja rakennusjälki hienoa, vieläkö jonkinlaisen alustan tälle nikkaroisit niin wot:) Säistystä ja kulumaa juurikin sopivasti, telatkin istuu hyvin eikä ainakaan minun silmään näytä letkuilta. Kokolailla komia.
Nordu 24.10.2010 20:06 Vastaa lainauksella
Moroo,
komiaa nykyteknologiaa…
Nicholas M. 27.10.2010 22:49 Vastaa lainauksella
Nyt vielä ympärille vuoristoinen dioraama jossa Hizbollahin kaverit kyttäävät vaunua jostain tunnelista Kornet PST ohjuksen kanssa niin avot. Komea on.
poistettu