Pienoismallit.net

Bristol F.2b Fighter

Rankassa vuoden 1918 alkupuolella

Pienen tauon jälkeen paluu mallailuun kangaspuiden merkeissä. Elikkäs väsäsin tälläisen Eduardin Bristol fighterin viikonloppu version joka ei sovi aloittelijoille haastavuutensa takia. Tämmöistä konetta ei näillä sivuilla ole joten ajattelin pistää tämän tänne. Takilointia en ruvennut tekemään kun ei oiken viellä aukea sen salat minulle.

Kommentit

Hienosti olet isosta urakasta selvinnyt! Siivet, laskutelineet ym. ovat hyvin ojennuksessa. Maalaus on enimmäkseen hyvää, jos kohta yläpinnan suojaväri näyttää jääneen hieman ohueksi sieltä täältä. Litkutus näyttää myös muutamin kohdin levinneen liikaa. Ylimääräisen olisi voinut pyyhkäistä pois. Potkurin puukuvio on ihan hyvää teknisesti, mutta menee väärään suuntaan. Kyllä niin puunsyyt kuin liimapuun kerroksetkin menivät tottakai pitkittäin lavan suuntaisesti.

Seuraavassa 1. maailmansodan lekoprojektissasi sinun kannattaa jo alkaa sitten takilointiakin treenata. Se on toki työlästä, mutta ei sentään niin vaikeata, kun monet tuntuvat uskovan!

Mukava tosiaan saada yksi Brisfitkin tänne sivuille. Meitsikään ei ole saanut ainuttakaan väsättyä, vaikka rakennussarjoja on kaappi väärällään!

t. Mikko
Kiitoksia neuvoista. Pitänee koittaa sitten seuraavassa projektissa tuota takilointia tehdä.
Oliko sinulla vaikeuksia rungonpuoliskojen kanssa?
Itselläni on sama malli keskeneräisenä ja olen ilmeisesti tehnyt jonkun mokan sisuskalujen kanssa, koska puoliskot eivät oikein istu yhteen.
Ihan hienon mallin olet rakentanut, ja hienosta koneesta.
Oli pieni ongelma rungon puolikkaidein kanssa kun ne ei vät menneet oikein kohdilleen mutta hiommalla se osittain hoitui jälkikäteen.
Onko pisteysmahdollisuus jätetty tahallaan pois?
Jos tarkotat niitä pieniä tappeja jotka menee nihin koloihin niin semmoset olivat mutta ne ovat aika pienet eivätkä oikein auttaneet rungonpuolikkaiden kiinnittämisessä.
Panssarimallari on aloittanut aivan erinomaisen siirtymisen lentokoneiden pariin. Takilointiahan se tietysti kaipaa, mutta muuten on ensimmäiseksi (ainakin sivustolla) koneeksi todella riittävän hyvä. Laitoit riman heti kättelyssä korkealle valitessasi I MS:n koneen etkä jotain modernimpaa ja yksinkertaisempaa yksitasoa.
Kiitosta. Onhan niitä lentokoneita jokunen tullut koottua aikasemminkin joskus.