Pienoismallit.net

JS-3

Valmis

Laitetaan tämä nyt valmiiksi. Varmasti jotain jäi tekemättä ja jotain olisi voinut tehdä toisin, mutta uutta on saatava putkeen. Mallin rakentaminen oli erittäin positiivinen kokemus erityisesti maalauksen osalta. Kiitoksia tolkuttomasti Jari A hemilälle uusista teloista ja maalaus ohjeistuksista sekä tsemppauksesta ja KasimirK:lle maalaus vinkeistä. Säistäminen ei edelleenkään ole minun hommaa joten seuraavassa mallissa aion tehdä hiekat/pölyt maalaamalla, katsotaan sitten mitä siitä tulee.

Kommentit

Kokonaisuus on vallan mainio. Litkutukset tuo eloa maalipintaan, mutta olisit voinut korostaa noita yksityiskohtia pikkusen tummemmalla washilla?
Hillitty moduloinnin käyttö toimii tälläisessä, vähän sotkeentuneessa vaunumallissa oikein hyvin. Toi on hyvä idea kokeilla pöllytyksiä ruiskulla. Paras lopputulos tulee kun maalaat ensin ruiskulla ja sitten pigmenttejä perään. Pelkästään maalaamalla tehty pölytys näyttää äkkiä onnettomalta, varsinkin jos sen tekee ysäri- hengessä eli standardin mukaiset perusvärit purkista ja pölyksi reippaasti tamiyan buffia, alas enempi, ylös vähempi, ihan niinkuin oikeesti…

Kuvista sen verran, että hommaa valkoinen taustapaperi…pääsee kuvattava kohde paremmin esille.

Tuosta on hyvä jatkaa.

Mallailuterveisin,
Jari
Jari tuossa mainitsi jo parannusehdotukset, hieno malli tämmöinen lievä säistys toimii ainakin minun silmään hyvin. Rakennus ja maalausjälki hienoa ja siistiä. Chipit hyppii hieman silmille, muuten ei valittamista:)