Pienoismallit.net

JS-3

Maalia.

Kokoaminen suoritettu, eli eikun mmalaamaan. Vaunu on pohjamaalattu mastonin h20-spray mustalla ja tamiyan akryyli mustalla. Musta värinä siksi että yritän edelleen opetella tuota modulaatiota ja mustalla saa hyvän pohjan siihen hommaan. maalauksessa käytin Lifecolorin ja Tamiyan maaleja, kuvat puhukoon puolestaan… Jos jollain on vinkkejä jatkoon niin kertokaa ihmeessä.

Kommentit

Perusmaalaus tehty, ja näyttää kuvissa että ihan ok. Käytä maskeja jotta saat kovemmat sävyerot osien, esim torni ja siinä oleva luukku, välille. Sekoita tuosta hiekanruskeasta joku pykälää vaaleampi sävy jolla maalaat esim noi rungossa olevat pikkuluukut ja vaikka tornin kahvat. Sitten teet uuden vielä vaaleamman sävyn jolla maalaat niitit, pultinkannat, mutterit ja kaikki pikku nyppylät. Sitten paikallisesti washia kehiin, ja eikun pölyttämään!

Jari
Kasimir K 15.10.2010 22:52 Vastaa lainauksella
Täytynee sanoa, että kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä maskien käyttöä! Saa meinaan värien vaihtelusta härskin näkösen, mikä onkin hyvä juttu modulaatiossa:D

Niin, malli näyttää jo nyt hyvälle!
Jonne 16.10.2010 13:48 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista. Kokeiluun menee noi maskit ehdottomasti, menköön tämä nyt vielä näin, mutta seuraavaan.
Jonne kirjoitti:
Kiitos kommenteista. Kokeiluun menee noi maskit ehdottomasti, menköön tämä nyt vielä näin, mutta seuraavaan.
Ei ole vielä myöhäistä, kandee kokeilla samantien. Ohkaisia layereita, ja käyt vaan noi reunapaikat läpi ruiskulla maskeja käyttäen. Ja yksityiskohdat vaaleilla sävyillä pensselillä. Niinkuin Kasimir totesikin, joutuu vetään tässä vaiheessa hieman överiksi, värierot tasoittuu litkutusten ja pöllytysten myötä.

Jari