Pienoismallit.net

shelby

GT 500

Juu elikkä minulla oli pieni tauko näitten kanssa ja sitten rupesin kasaamaan yhtä subarua ja kokeilin siinä ensimmäistä kertaa muokata sitä kittailemalla ja vähän kaiken laista,mutta auto meni niin pielee ku olla ja voi. Sitten rupesin rakentamaan tätä shelbyä ja tulin siihen lopputulokseen, että en osta enään ikinä REVELL merkkisiä malleja.

Kommentit

Stealth-- 6.10.2010 20:57 Vastaa lainauksella
Kannattaa rajata kuvia niin näkee parammin yksityiskohdat, maalipinta näyttää ainakin hyvälle ja siirtokuvat on onnistunu. :)
Miks et ostaisi enää Revellin malleja, mun mielestä nuo on parhaita, mitä on. Esikuvat kohillaan ja laatukin hyvää. Ikinä en ole törmännyt vielä huonoon Revellin malliin… Ja jos jenkkimalleja haluaa rakentaa, Revell ja AMT ovat lähes ainoat, joita saa järkevään hintaan… Muutenkin tykkään näistä, kun ei niiissä ole mitään vikaa, vai onko…?!

Malli näyttää ihan hienolle, maalipinta on sattunut kohdilleen ja decaalit sopivat oikein hienosti paikalleen! Hyvää jälkeä olet saanut aikaan…
No ensimmäiset mallini oli revellin niissä ainakin kaikki aukeavat konepellit tai liikkuvat osat ei oikein toiminut, pyörien kiinnitys ei mielestäni oo mikään paras mahdollinen ja sovitus ongelmia oli sisustassa ja korin kiinnityksessä,mutta voihan se olla niin,että mä en vaa tykkää näistä REVELLIN malleista/osaa rakentaa näitä..
Stealth-- kirjoitti:
Kannattaa rajata kuvia niin näkee parammin yksityiskohdat, maalipinta näyttää ainakin hyvälle ja siirtokuvat on onnistunu. :)
Laitan parempia kuvia tänne,heti, kun kerkeen.
Nyt on kyllä hyvät kuvat! Ja malli näyttää näissä kuvissa kyllä paljon paremmalta. Mä olen sitä mieltä noista aukeavista luukuista, että ne on aika huonoja, enkä ole vielä törmännyt kunnolla aukeavaan/sulkeutuvaan luukkuun… Mä olen aina konepellin saranat jättänyt pois. Revellin renkaan kiinnitys huono…? Revellillä on aika hyvä tuo ominaisuus, harvoin metalliakseleita eli aidon näköiset renkaankiinnitykset. Se on kyllä totta, että sisusta ja kori eivät aina ihan sovi, esim. tuo '57 Nomad, mutta on niitä hyviäkin ;). Kannattaa kokeilla eri malleja, siis useampia Revellin malleja, koska ne ovat kuitenkin ihan hyviä, AMT:llä on vähän samaa tasoa olevia, ja sitten huonoja.

Mutta kyllä sulla tuo rakentaminen on hanskassa todella hienosti, tämä näyttää kyllä todella hyvälle, vaikka en näiden uusien ystävä, mutta tämä malli on hieno! Eikun seuraavaa työn alle…!

Edit: Nyt tulikin lisää kuvia, sanon vielä, että nuo pakoputkenpäät näyttää hyville, hämääkö kuva, vai onko nuo maalattu kultaisella maalilla läpikuultavasti? Hyvän näköiset ovat kyllä noin.
Nuo pakoputkenpäät on pienoiskiväärin hylsyistä tehty sen takia vähän pitkät ;D Noista renkaan kiinnityksistä, että tässä mallissa ne metalli tapit oli liian isot niin hioin sitten vähä niitä ja hioin vähä liikaa ni laitoin ne lopuksi liimalla kiinni. No tavallaan se on kyllä mun vika että renkaitten kiinnitys ei toiminut, mutta ihan sama nyt ainakin pysyy : )
Niko J 7.10.2010 17:55 Vastaa lainauksella
Nyt on siistiä. En keksi mitään marisemista.
Siitähän tuli lopulta ihan siisti. Tarkkuutta vain yksityiskohtiin ja saumat vois vielä litkuttaa.
Keep up the good work! =D
Ihan perus siisti pirssi. Vähän kärsii lelumaisuudesta, ja muovisuudesta. Nuo pakoputket on mielestäni naurettavat. Takavalot erittäin epä todelliset, maalipinta ei kiillä toden mukaisesti.
Antti Tirri kirjoitti:
Ihan perus siisti pirssi. Vähän kärsii lelumaisuudesta, ja muovisuudesta. Nuo pakoputket on mielestäni naurettavat. Takavalot erittäin epä todelliset, maalipinta ei kiillä toden mukaisesti.
Miten pakoputket on naurettavat? Noilla spray maaleilla ei saa yhta hyvää jälkeä, kun ruiskulla niin maalipinta ei ole täydellinen
Jope L 8.10.2010 22:20 Vastaa lainauksella
No joo onhan noissa pakoputkissa vähän liikaa kokoa. Pituuden pitäisi jäädä selkeäsiti korilinjan sisään ja paksuus, mitäs se piekkarin pati olikaan halkaisijaltaan 5,5 milliä? Äkkiä laskien putkille tulisi halkaisiaa tuollaiset 13 senttiä.
Ei ne nyt niin isot oo, no en sit kyl oo yhtää varma minkä hylsyi noi on :)
Tosi hieno,näyttää tosi hurjalta noilla pakoputkilla!
Toni Wiren 10.10.2010 19:21 Vastaa lainauksella
Kyllähän ton kokosia putkenpäitä tuolla kylällä liikkuessa näkee joka päivä. Hyviä nukkumapaikkoja pienemmille elukoille, esim. kissa :)
paavo p. 13.10.2010 20:11 Vastaa lainauksella
Nätti on :-), mutta eikös tämä ole se uusi ritari-ässä?
paavo p. kirjoitti:
Nätti on :-), mutta eikös tämä ole se uusi ritari-ässä?
Mun mielest on iha sama auto, mutta se ritari ässän autoa on ''tuunattu'' enemmän :D