Pienoismallit.net

p-47d thunderbolt

'razor back'

Tälläinen academyn hyvälaatuinen malli tuli rakennettua, minusta tämä on kaunein jenkkikone mitä on näitä toisen rähinän lekoja. Malli meni siististi nippuun ilman turhia kikkailuja, mallissa houkutteli rakentamaan hienot siirtokuvat. Maalattu ruiskulla revellin maaleja käyttäen, siipiin ja runkoon koitin tehdä vaaleilla sävyvaihteluja mutta jäi aika vaisuksi. Säistin aika minimaalisesti tätä lekoa, ehkä chippailut meni hieman yli. Paneelirajat litkuttelin öljyvärillä ja säistin tamiyan sääsetillä sekä hieman pastelliliitua myös. Antennilankaa en laittanut kun en tiiä kuuluuko tähän? Mukavaa vaihtelua nämä lekot panssareiden lomassa. Ruusut ja risut otetaan mieluusti vastaan.

Kommentit

Vau. Pieni malli, mutta onnistunut. Rungon siirtokuvatko on noin paksuja, että tähden yläreunassa näkyy sauma. ?
Kaunis, kaunis ja kivasti viimeistelty. Tykkään. Nelkku.
Tervehdys ja kiitos, osa siirtokuvista oli vissiin leikattu jotenkin kummasti kun jäi tuota valkoista tuohon reunaan. Kerkesin laitella kuvat paikoilleen ja micro sol käsittelyn jälkeen tulivat näkyviin? Vaihteeksi tämmöinen minimaalisesti kulunut sotatyö juhta:)
Tyylikäs kone. Erityisesti tykkään maalauksesta ja vanhennuksista. Voisi hyvin luulla isommaksi. Hyvä! :)
PhantomII 1.10.2010 14:07 Vastaa lainauksella
Kovin näyttää sotakoneelta. Säistäminen lienee kuosissaan. Huomauttamista en oikein löydä, paitsi tuo siirtokuvajuttu, josta jo mainittiinkin. Chippailukin on pysynyt aisoissa. Muutenkin pinta on jo ahavoituneen oloinen. Antennilankaa ei kai tarvitse lisätä?

Kaikenkaikkiaan ihan OK. Siitä vaan vitriiniin näytille.
Kiitos otso. Vanhentelin aika lievästi tätä lekoa:)

Kiitos phantom, siirtikset hieman oikkuilee omastaki mielestä. Pintaan yritin saada sellaista auringon ja säitten tekemää haalistumista, chippailut saisi ehkä olla hieman pienemmät. Täytyy nikkaroida alusta tälle:)
Oikein kelpo Thunderbolt.Luulin aluksi 1:48, mutta näyttää se sujuvan mainiosti pienempikin koko.Academy on käsittääkseni aika hyvälaatuinen kaikin puolin,ainakin mitä omia laatikoita olen tutkiskellut.Nuo pienet metallin esiintulot ehkä oisin tästä jättänyt pois,eivät kuitenkaan pahemmin häiritse.Joskus ainakin vaikkapa Mustangeissa oli laajoja ja rajujakin kulumia,kun sotakuvia tutkiskelee.Suosittelen Academyn 1:48 Thunderboltia ,mulla 2 kpl ja uskon niistä rakentuvan hyviä malleja.Osien jne,mallinnus näyttää olevan Tamiyan tasolla.Hinta 10-15eu edullisempi.Tämä malli olisi noin 4 tähden malli virheistä huolimatta ja tuo perän siirtokuvahässäkkä paikkaa hyvin komeudellaan muiden siirtareiden pikkuvirheitä.Onneksi nuo tähtimerkit voi myös haluttaessa jälkeenpäinkin vaihtaa uusiin.
Kiitos teppo, hyvältä sarjalta vaikutti tämä academyn malli. Mukava vaihteeksi rakentaa eikä turhia hioa, pikkuvipoja löytyy mut oon ihan tyytyväinen nyt on työn alla 1:48 warhawkki. Tuli vaan víikonloppu reissattua ympäri lappia. No nyt taas rakentaan:)