Pienoismallit.net

Einolan pysäkkirakennus

Minun versioni Mestarimallien pysäkkirakennuksesta, mielikuvituksellinen "Einola".
Muuan tuttu pyysi kasaamaan hänelle joitain suomimalleja, ja tämä on yksi niistä.

Toinen vastaavanlainen rakennussarja jonka koskaan olen kasannut. Pohjamaalattu ruiskulla ja pinta vedetty siveltimillä, värit sekoitettu Revellin maaleista paitsi kivijalka joka on värjätty Nochin pigmenteillä. Mallia ei ole säistetty vielä lukuunottamatta savupiippua jota koetin vähän noeta, ja sekin on kostealla pyyhkeellä puhdistettavissa, vaan säistys jää tutun harkinnan varaan. Seinät on maalattu kolmeen kertaan, ensin joka paikasta samalla sävyllä ja sitten sieltä täältä aavistuksen erisävyllä, yritetty saada näyttämään luonnollisemmalle eikä muoviselle ruiskullamaalatulle siistille pinnalle.

Kommentit

Mukava nähdä tämä tönö jonkun muunkin kasaamana ja vielä asemapenkitkin. Mainiota!
Nuo penkit eivät oikein onnistuneet, mutta kauempaa menee täydestä. Minulla kun ei (vielä) ole kunnollista telinettä joka pitää osia paikallaan. Myös riittävän pieni viila puuttuu.
Olis kiva saada myös sanallista arviointia ja palatuetta mikä meni pieleen ja onnistui. Ite kyllä huomaan monia seikkoja jotka meni pieleen mutta entä sinä?
Jope L 7.9.2010 00:07 Vastaa lainauksella
Minusta savupiippu näyttää turhan huonokuntoiselta muuten siistissä rakennuksessa ja noki valumat turhan liioitelluilta. Jonkinlaiset rännit voisi myös olla paikallaan. Portaisiin voisi ehkä tehdä pientä kulumaa. Mihinkähän vuoteen tämä oikein sijoittuu? Jotain ulkovaloa ja tv antennia voisi harkita sen mukaan. Penkit näyttää minusta oikein uskottavilta tuollaisiksi pitkään ulkona olleiksi säässä kuin säässä tyyliin. Savupiippua lukuunottamatta näyttää oikein hyvältä uudelta tai juuri kunnostetulta rakennukselta.
Itse kaipaisin oikeastaan ikkunoihin jotain. Tuo musta yhdistettynä tummiin reunuksiin on aika synkeä. Ehkä jonkinlaiset verhot voisivat niihin sopia.
mm. kuvista 1 ja 3 huomaa, että ikkunat on läpinäkyvät, talon sisäseinät maalattu mustaksi. Tilaaja laittaa ite mieleisensä verhot. Jos tämän olisin itelle väsännyt niin sekin seikka olisi hoidossa.