Pienoismallit.net

Kawasaki ZZR1400

Osat loppuu!

Ainakin melkein. Valurangat alkaa olla pelkkiä valurankoja, irrottamatta on oikeastaan vain peilit ja ohjaustanko.
Toisaalta, mitä vähemmän osia on jäljellä (ja mitä pienempiä), sen hitaammaksi eteneminen tuntuu jäävän. Jotain on sentään saatu aikaiseksi!
Katteiden alaosat on maalattu, tuon spray-pulloepisodin jälkeen, Tamiyan metalli mustalla ja lakattu satiinilakalla, Sen jälkeen taas pientä kateruuvirumbaa…
Tankin korkki syntyi hiomalla alkuperäinen osa sileäksi, liimaamalla etsattu osa päälle, mustaa maalia, etsattu kiinnitysrengas ja koko komeuden päälle taas satiinilakka.
Satulan taakse sai matkustajan kauhukahvan, samoin vilkut alkaa olla viimeistä silausta vaille valmiit. Samoin takavalo (ei vielä mukana kuvassa) on maalattu ja lakattu.
Etupää on loppusuoralla. Kyytiä sai tuo Tamiyan toimittama teleskooppi, josta jäljelle jäi vain alaosat, loppu on korvattu metallista sorvatuilla after-market osilla, messingin värisellä yläosalla ja kromatuilla liukuputkilla, jotka on kasattu epoksilla pyrkien säilyttämään putkien suoruus. Alaosat maalattiin samalla sekoituksella kuin vanteetkin, tosin kuvasta näkyy, miten paljon sävy eroaa pienelläkin poikkeamalla sekoitussuhteessa. Lieneekö toi sitten hyvä vai paha. Jarrusatulat kasattu, maalattu, siirtokuvitettu ja lakattu. Jarruletkujen liitokset vielä maalattava.
Harmittavan lähellä valmista, mutta ei kuitenkaan ihan vielä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!