Pienoismallit.net

Kawasaki ZZR1400

Kilpavarustelua?

Jossain vaiheessa varmaan jokainen miettii, onko näissä hommissa mitään järkeä! Mulle tais tulla nyt tämän moottorin kanssa tämä tilanne, kun sheivasin ruuvinkantoja koneen kyljistä, ja sen jälkeen porailin 0.35 terällä kantojen tilalle reikiä. Maali päälle (Tamiyan puolikiiltävä musta), toi öljytason tarkastussilmän siirtokuva paikalleen ja perään Vallejon puolikiiltävä lakka. Nyt kun hommaa on jatkettu liki viikko, käytin tämän illan noiden porattujen reikien tukkimiseen alumiinisilla kuusiokolojäljitelmillä. Pari reikää osoittautui liian mataliksi (tai sitten niittien varret liian pitkiksi), onneksi noissa paikoissa jotka jäävät katteiden taakse piiloon. Ja tietysti mattohirviö (The Infamous Carpet Monster) sai osansa, tosin vain yhden niitin, jollei se sitten löydy maata kiertävältä radalta.
On tuossa tietysti muutakin valmisteltu, kuten ruiskurungot (osittain maalaamatta), öljynsuodatin ja muita koneeseen tulevia lisäosia (lakka kuivuu). Takahaarukka on liimattu, mutta vaatii näköjään enemmänkin kittiä.
Mutta pikkuhiljaa valmiimmaksi tätäkin saa.

Kommentit

Hmm…se on jotenkin musta…heh. Kyllä osaa olla tylsän näköinen lohko, alumiinia sen olla pitää. Vielä ehtii vaihtamaan väriä;-) Työn jäljessä ei paljon moitittavaa sen sijaan löydy.
Petri Huhtala kirjoitti:
Hmm…se on jotenkin musta…heh.
Joo, eikä paljoa väripilkkuja ole näkyvissä! Koko ajan saa miettiä miten tuohon mustaan sais vähän eroja, mutta onhan noita: matta, puolikiiltävä ja kiiltävä. Sekä tietysti kaikki musta sävyerot ;-)
Tänään sentään tuli vähän sinistä, kun piti noi ruiskusuuttimien liitännät maalata, mutta siinä se melkein onkin.
näyttääpä aidolta! ei onnistus meikältä tollane!
Veeli kirjoitti:
näyttääpä aidolta! ei onnistus meikältä tollane!
Ei tuossa mitään yli-inhimillistä ole tehty! V-mäisin homma on toi reikien poraus, vieläkään ei ole kohdalle osunut sellaista sormiporaa, jonka istukkaan saa noi ohuimmat terät paikalleen. Tämänkin kanssa käyttökelpoisimmaksi osottautui ihan askarteluveitsi, jonka istukka oli niin suora ja tiukka, että terän asettelu onnistui.
Ja tietysti se, että viittävaille eläkeläisen silmät ei tahdo toimia tarkkuutta vaativissa lähihommissa.
heh, mattomonsteri vaati jälleen omansa XD tuttua. Hienoa jälkeä on kyllä tullut.