Pienoismallit.net

Mercedes-Benz E 250 TD

Sisusta

Mallissa oli valmiina ihan kamalan epäaidon näkönen sisusta, joten piti ostaa 560 SEC tän sisustaa varten että tähän sais saman näkösen kun esikuvassa. Ensin piti sahata 560 SEC:in keskikonsoli ja takapenkki ja sovittaa ne farmarin sisustaan. Penkkien ompelusaumat oli vaakatasoon ja esikuvassa pystyyn joten piti kittailla aika reilusti. Takapenkki on coupesta eli 2 paikkanen joten siinä oli paljon muokattavaa. Keskipaikan niskatuen tein itse. Niskatukiin tein oikeenlaiset kiinnityssysteemit. Keskikonsolissa oli muokkaamista myös paljon esim. säilytyslokero, radio ja muita pieniä yksityiskohtia. Ratti oli ihan väärän näkönen joten piti ottaa keskiosa 560 SEC:in ratista ja kitata ne yhteen. Kojelaudassa oli pari muokattavaa kohtaa esim. 1994 mallisessa säilytyslokero on airbag. Ovipahveihin lisäsin ovenkahvat ja tuhkakupit. Lopuksi tein turvavyöt muovilevystä ja rajausteipin suikaleista.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Kyllä tuon mersuksi tunnistaa. Puupaneleihin olisi voinut kokeilla tehdä puunkuviota ja turvavyöt ehkä hieman leveät. Nythän siitä ei puutu kuin taksilaitteet, heh, vitsi vaan.
Hienolta näyttää! Turva vyöt tosiaan liian paksut. Muuten iha hyvä :)
poistettu 16.8.2010 19:32 Vastaa lainauksella
Hieno sisusta, mutta paljon pielessä. Ei kuitenkaan kannata enää lähteä muuttamaan, ei se sisusta
sieltä niin paljon näy. Pitäisi itsekkin touhuta jostain vastaava malli, huuto.netissä on yksi, mutta noin paljon en suostu muovinkappaleista maksamaan kliksuti.
Niin, pihalla pari referenssiä, 300TE 4matic ja 250TD.
JouniR kirjoitti:
Hieno sisusta, mutta paljon pielessä. Ei kuitenkaan kannata enää lähteä muuttamaan, ei se sisusta
sieltä niin paljon näy.Niin, pihalla pari referenssiä, 300TE 4matic ja 250TD.
Tähän on otettu mallia juuri siitä tietystä kappaleesta niin referenssiä on käytetty. Jos tässä joku on paljon pielessä niin omassa autossas voi olla jonkin verran erilainen sisusta.
tuosta tulee varmasti hieno.. mistä olet tuon lähtö kohdan hankkinut rupesi meinaan kiinnostaa aika rajusti kun itellä ollut myö kaksi saman korista autoa ja toinen niistä oli eka autoni…
Ari Malinen kirjoitti:
mistä olet tuon lähtö kohdan hankkinut rupesi meinaan kiinnostaa aika rajusti kun itellä ollut myö kaksi saman korista autoa ja toinen niistä oli eka autoni…
Henri Haapalaiselta ostin 55 eurolla.