Pienoismallit.net

Learjet-35AS

Hasegawan -tai nykyisin Revellin- Learjetista saa pienellä vaivalla Suomen Ilmavoimien käyttämän koneen.

Kommentit

MarkoT 15.8.2010 19:33 Vastaa lainauksella
Terve

Saako lisää kuvia. Näyttää tosi hyvältä. Mitä siirtokuvia käytit?
Hieno jetti, lisää kuvia eri kulmista kiitos.
Terve vaan!

Siirtokuvat on kerätty sieltä ja täältä. Kokardit ja LJ- tunnus vanhalta Suomen Lennokin arkilta, varoitus- ja ohjemerkintöjä löysin vähän sieltä ja täältä. Revellin Mil-8:n "Suomitunnuksista" ainakin. Voin laittaa lisää kuviakin.
Hieno Learjet, mutta vanhassa maalauskaaviossa, suoralla harmaan ja maastovärin rajalla, juuri LJ-2 poikkeaa kahdesta muusta Learjetistä korkeusvakaajan maalauksessa. Oikean korkeusvakaajan ruskea ja vihreä ovat vaihtaneet paikkaansa, eli ruskean tilalla pitäisi olla vihreä ja vihreän paikalle ruskea maali, toisin sanottuna vakaajien kärjet ovat ruskeat. Uudessa aaltoilevalla harmaan ja maastovärin maalauskaaviossa korkeusvakaaja on LJ-2:n kaaviossa kaikissa Learjeteissä, eli ruskeat vakaajien kärjet.
neljän tähen työ!! uskomattoman hyvin tehty!!
Tyylikäs kone.
Aaarrghhh! Tiedätkös PMi, että maalasin korkeusperäsimet aikanaan yhden pienen, suttuisen mustavalkokuvan pohjalta. Paljon myöhemmin näin Laukkasen ottaman hyvän värikuvan LJ-3:sta ja ajattelin MV- kuvassa olleen jotain häikkää rasterointien kanssa. Niinpä maalasin pyrstön pinnat uudestaan. Ja pieleen meni;-D Olisinpa vaan pitäytynyt alkuperäisessä.
Oot sitten kunnostautunu myös pienoismallikoon lentokoneissa =) Aikas nättiä jälkeä nää kaikki mallit, ettenkö sanoisi…