Pienoismallit.net

Scania R 620

Malli on aloitettu rakentamaan Italerin rakennussarjasta, johon on jatkettu runko ja telitetty. Kaapit on tehty styrenilevystä ja L-palkista. Kärryn runko on tehty I-palkista. Joitakin osia on tilattu mm. ilmapussit, renkaat, kylmäkone yms. Risut ja ruusut ovat tervetulleita.

Kommentit

Malli on taatusti hieno mutta näin nurmikolla kuvattuna se ei tule mitenkään edustavasti esille, vaan saa mallin näyttämään jopa lelulta, jota se ei varmaankaan edes ole.
Olisikin toivottavaa että ottaisit tästä upeasta mallistasi uudet kuvat mieluiten ihan ilman mitään turhaa taustaa, siten kuten muutkin ovat mallejaan kuvanneet ja anna myös yksityiskohdille mahdollisuus tulla kuvissa esille
-eli ota lähikuvia.
Ei hullumman näköinen putki. Lähikuvia kaipaisin minäkin, mutta näiden perusteella siisti yhdistelmä, joka näyttää Ekeriläiseltä. Kylkiovien rajat saisivat erottua selkeämmin. Niissä on kuitenkin se rättisarana joka näkyy mustana joka saumassa - paitsi keskimmäisissä/perävaunussa keskitolpan kahta puolen. Niissä saumoissa on tosin tiiviste.
Jope L 9.8.2010 22:05 Vastaa lainauksella
Etulokasuojan sisäpuolen ja roiskeläpän taustan voisi varmaan maalata mustalla. Nätiltä tämä muuten näyttää.
Kyllähän tämä ihan nätin näköinen on. Lähikuvista vain voisi sanoa hieman paremmin, ja tuo nurmikko ei ole oikein hyvä alusta kuvata autoja. Muuten komea malli.
Täytyy kompata yllä olevia, näyttää hyvältä mutta ikävä kyllä kuvissa myös lelulta. Ensi silmäyksellä katsoin jo että onko joku emekki tms. Mutta paremmat kuvat niin kivempi katsoa ja arvostella. Näyttäisi kyllä hyvin tehdyltä ja siistiltä paketilta.
Kiitos kommenteista ja voisin laittaa lisää kuvia mutta sivusto ei anna ladata lisää. :/
Aika hyvin 13 vuotiaalta… Tämähän oli myös Power Truck Showssa. Komia peli oli siellä livenä katsottunakin. :)
Todella kova suoritus 13 vuotiaalta, muutos työt ja asiaan perehtyminen korkeaa tasoa. Samoin auton rakentamisen toteutus. Eikös ensimmäisiä kuvia laittavalla ole jonkinlainen rajoitus noiden kuvien määrässä.

Toivottavasti jatkossakin jaksat perehtyä malliesi esikuviin yhtä huolella. Mielenkiinnolla odotan seuraava mallia.
Hieno yhdistelmä, näitä tällaisia toivoisi näkevän enemmänkin, vaikka Scaniat (siis uudet) on melko rumia mielestäni… Hienoa työtä kuitenkin tän kanssa ja mitä tulee kuviin, niin ehdottaisin jossain asfaltin/hiekan ja nurmikon rajalla, tuolloin näyttäisi luonnolliselta ympäristöltä. Useasti tuollaisissa kuvissa myös malli näyttää aidolta… Lisää työn alle vaan…!
Kyllähän tämä oli Powerissa mukana. Seuraava auto on jo työn alla ja yritän saada siitä paremmat kuvat. Kiitos edelleen kommenteista.
Iivari 11.8.2010 22:11 Vastaa lainauksella
Todella Hieno Scania. Oliko sinulla kuinka paljon referenssiä kun rakensit?
Kiitoksia! Enimmäkseen kävin itse mittaamassa ja kuvaamassa autoja, mutta etsin toki netistä tietoa ja joitakin Ekerin esite lehtiä löytyi laatikon pohjalta.