Pienoismallit.net

Ford Galaxie 500 `66

Hottentotti rakentelutyyliä 80-luvulta. Lievää mopon karkailua kokenut projekti jossa osan alkuperäisen suunnitelman mukaisista joutui jo jättämään poiskin jottei lopputulos olisi liian silmiin pistävä. Kaikkine kissankarvoineen juuri valmistunut lopputulokseen voi olla… Noh ihan tyytyväinen… Ulkonäkö on suurinpiirtein sitä mitä lähdin alunpitäen hakemaan, joskin monen asian olisi voinut tehdä toisin tai ainakin paremmin. Näin kait se usein on kuiten 1:1 maailmassakin :D

Kommentit

Erittäin nätti kasari Galaxie :) Paljon upeita yksityiskohtia ++++ Me likes!
Hienosti rakennettu menneitten aikojen hotrotti. Paljon hienoja yksityiskohtia,mm. Sisusta, maalattu neito plus muut pakolliset kasari herkut. Tyylikäs ja siististi toteutettu.
Toni Salo 28.7.2010 19:06 Vastaa lainauksella
Mulle kolahtaa ihan ehottomasti. Aina kun joku näkee näitten pirssejen kanssa vaivaa eikä suoraan lootasta kokoa kahessa päivässä niin ihan mahanpohjasta ottaa. Erinomaista kasari meininkiä, ihan lapsuus tulee mieleen. Millä/ mistä tämä sisustan tiikerikuosi toteutettu?
Itse en automalleista tiedä mitään, mutta pari asiaa voisi kommentoida. Karvanoppien koko häiritsee. Toisaalta, ja tämä voi tuntua mitättömältä yksityiskohdalta, mutta rekisterikilvet tekivät vaikutuksen. Neito konepeltiin on toki myös hyvin maallattu. Lieneekö kuskin eksä kun on joutunut sisäpintaan…
paavo p. 28.7.2010 19:57 Vastaa lainauksella
Hieno on, ei voi muuta sanoa :-D. Isot plussat monista yksityiskohdista. Tätä ei ole ainakaan parissa päivässä tehty ;-).
Tuukka O. 28.7.2010 21:36 Vastaa lainauksella
Tosi upea malli! Paljon hienoja yksityiskohtia.
Tube 28.7.2010 22:09 Vastaa lainauksella
nicet pantteri penkit
Jope L 29.7.2010 10:06 Vastaa lainauksella
Tässä on upeasti toteutettu kaikki aikansa kuumat trendit, tai oikeastaan tuo kuviomaalattu taka-akselin banjo koppa puuttuu. Lopputuloshan on jos nyt ei suorastaan mauton niin aika rajoilla mennään. Erittäin uskottava 80-luvun suomi hotrod. Mitä näihin karvanoppiin tulee niin ajanhenki taisi kyllä olla mitä suuremmat niin sen paremmat. Varsinaisina pikku virheinä näkisin sivupeilin puuttumisen, konepellin kirjaimet voisi myös maalata kromilla ja sivuputkien päät mustalla tai olisiko tuo harmaa parempi vaihtoehto tuolloin kun oli vielä käytössä tuo lyijybensiini?
Kiitoksia palautteista kaikille :)

Toni: Maalasin aluksi penkkeihin oranssin pohjavärin jonka jälkeen leveällä lattaharjaksisella siveltimellä töpöttelin mustat ja valkoiset raidat kuvioinniksi. Ei ihan pikkujuttu mutta omasta mielestä yksi mallin onnistuneinpia yksityiskohtia.

Jope: Juuri näitä mauttomuuden rajoja tässä lähdin hakemaankin :D Sivupeilejä ei mallin mukana tullut enkä löytänyt mielestäni sopivia ainakaan vielä. Konepellin kirjaimet on foilattu mutta se erottuu kuvista aika huonosti ja kyllä siellä taka-akselin banjossakin pinstripe kuvio on mutta kuvatila ei riittänyt alustan esittelyyn.
Tää on hieno. Mopon karkaamista oli havaittavissa noissa 1:1 tekeleissä aikoinaan, ala nyt leikkaamaan 50-luvun HT Cadillacciin kattoluukkua… Mutta hienosti toteutettu sisusta ja muutenkin erittäin hienoa jälkeä.
Tässä on tyyliä! En muista ihan äsken nähneeni tätä tyylisuuntaa. Eikun Matchboxia kasettisoitin-buusteri Alpineen, Fordi ukkoja täyteen ja baanalle. Mallissa on paljon hienoja oivalluksia hyvin toteutettuna.
Kiitoksia palautteista :)
Upea "raggari" auto (= helveti hianoo yksityiskohtoo löötyyy!!
Kiitoksia jälleen palautteista :)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.