Pienoismallit.net

Buick GSX 1970

Se Buickin muskelimpi värkki.

ACHTUNG!----Kuvat fotkissa-----ACHTUNG!
(ainkin silloin kun ne kaikki sinne viimein latautuu)

Sainhan minä sentään kuvat tästäkin värkistä. Tuskailin sisällä pitkään valonpuutteen kanssa, ja vasta nyt ymmärsin mennä ulos kuvaamaan. En tiedä ovatko kuvat mitenkään hyviä, mutta tuplasti parempia kun ne, jotka yritin ottaa tuossa yöpöydällä. Sarjasta senverran, että oli ehkä mukavin rakennussarja ikinä. Osien valu oli erittäin tarkkaa, ja osia oli minusta myös hiukan tavallista enemmän. Varsinkin kaikki suuremmat kokonaisuudet (kori, alusta jne.) sopivat toisiinsa erittäin hyvin. Itse rakentamisesta ei ole sen ihmeempää kerrottavaa. Erityisen tyytyväinen olen tuohon korin maalipintaan ja värisävyyn. (Revellin tai Humbrolin emali+mastonin kiiltävä lakka+konepellin raita mastonin kiiltävä musta) Ongelmia oli lähinnä siirtokuvien kanssa, sillä ne olivat yli 20 vuotta vanhat. Mutta paikoilleen nekin näyttivät menevän. Sen lisäksi lampun lasit menivät hiukan miten sattuu, sillä pistin niihin ehkä liikaa kristal clearia, se ei nimittäin näytä nyt kuivuvan ollenkaan.
Aino varsinainen vika rakennussarjassa olivat kromiosat, joihin "kromia" oli laitettu ihanliian ohut kerros. Sen lisäksi niissä oli päällä jotkin ihme töhkää. Rekisterikilven näköjään olen unohtanut. tai oikeastaan se oli jo paikallaan, mutta se tippui jonnekkin. pitänee kehittää uusi.
Lopetan tähän tämän vuodatuksen ja siirryn kuviin:

Kommentit

Oskari 27.7.2010 10:59 Vastaa lainauksella
Komee on:). Maalipinta varsinkii onnistun hyvin…
Kiitos!
Toni L 27.7.2010 11:47 Vastaa lainauksella
Komian mallit olet tosiaan tehnyt,ja tämä sarjahan on oikein mukava rakentaa :) Mutta pakko kysyä että miksi et ole laittanut takaspoileria ja konepellin keskellä kulkevaa decaalia ? Niin ja kontinluukun lukon ja ovien lukot vois maalata ;)
Toni L kirjoitti:
Komian mallit olet tosiaan tehnyt,ja tämä sarjahan on oikein mukava rakentaa :) Mutta pakko kysyä että miksi et ole laittanut takaspoileria ja konepellin keskellä kulkevaa decaalia ? Niin ja kontinluukun lukon ja ovien lukot vois maalata ;)
Jooh, Sen spoilerin kanssa kävi vähän nolosti. Kun olin saanut maalattua koko muun korin ja konepellin ja pessyt ruiskun ja pistänyt maalit pois ja muutenkin siivonnut koko paikan, huomasin unohtaneeni maalata spoilerin. Noh, ei muutakuin spoileria sutimaan pensselillä. vähänaikaa sudittuani totesin, että pieleen menne, ja ei muuta kuin maali pois spoilerista ja ruisku uudestaan esiin. Kun viimein sain ruiskun esille ja aloin maalaamaan, niin pinta otti ja tuli täyteen valumia. Ja taas siivestä maali pois. Kun oli irrottamassa spoilerista maalia, niin eiköhän se lärpäke ottanut ja napsahtanut kahteen palaseen. Siinävaiheessa minussakin napsahti ja spoileri viettää nyt rauhallisia eläkepäiviä pannuhuoneen uunissa…

Lukot voisin kyllä maalata.
Hyvältä näyttää, ja melkeinpä parempi ilman sitä lärpäkettä(spoilerii) :)
Kiitti!
VV kirjoitti:
Hyvältä näyttää, ja melkeinpä parempi ilman sitä lärpäkettä(spoilerii) :)
Totta parempi ilman mitään "yyber machoilua". Potkua ja näköä on ilman lärpäkkeitäkin.
paavo p. 28.7.2010 16:17 Vastaa lainauksella
Ohhoh! Oletpas hienon mallin saanut aikaiseksi :-D. Oisit vielä voinut litkuttaa ovien saumat.
Jope L 29.7.2010 10:42 Vastaa lainauksella
Suurimmat putteet onkin jo mainittu eli nämä lukkopesien maalaamattomuus, konepellin keskikohta ja ovi saumojen litkutus. Toisaalta pyöränkaarien ja katon koristelistojen maalaus on erittäin siistiä.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.