Pienoismallit.net

Honda Pons NSR 500 ´98

Onnistui hyvin, paitsi jotkut tarrat ovat huonosti.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

akseli . 17.7.2010 20:01 Vastaa lainauksella
ihan hyvin onnistunut, tarrat repsottaa joistakin kohti kuten mainitsit esim. taka osasta. pakoputket jotenkin pistää silmään
Eikös tässä pitäisi olla oranssit vanteet?? 100 varma en ole, mutta muistelisin niin…
Carlos Checa voitti tällä kyseisellä pärrällä yhden osakilpailun, joskus vuonna miekka ja kirves. (Olisko 1997)
Onko nuo tarroja, vai siirtokuvia?
Ei paha, mutta kärsiväisyydellä pystyt parempaan. :)
Kivan näköinen kilpuri… Ihan mukavasti onnistunut pyörä, tottakai pientä parantamista löytyy aina, mutta sepä on tämän harrastuksen suola :)

Tero on noista vanteista tavallaan oikeassa,… Vanteet olivat lähempänä oranssia, eli noiden pää-sponssien "star"-tekstien väriset :P Vaalemmat kuitenkin kuin "Repsolin oranssi" :P
Siirtokuvat tuossa on kyllä harvinaisen veemäiset laittaa, johtuukohan se vanhuudesta vai muuten vain niiden laaduista, itselläni on tuollainen ollut 2 vuotta kohta työn alla ja noiden siirtokuvien kanssa taistellut suurimman osan aikaa. Vanteet kuuluisi olla oranssimmat, jos en muista väärin niin tamiyan mukaan ne on gold leaf värillä merkattu (tuota en nyt pysty varmistamaan juuri tällä hetkellä).
Kyllä on tyylikäs pyörä, renkaiden tosiaan pitäisi olla oranssit kuten edellä on jo sanottu. Maalipinta onnistunut erittäin hyvin mielestäni.