Pienoismallit.net

Nissan Skyline GT-R32

Street racer

Aoshiman Kyllikistä tehty katukilpuri. Vanteet Fujimilta, levitukset ja muuta korimuutokset tehty itse, maalattu ensin motipin vannehopealla ja sen päälle tehty tribaalit Alclad II:sen Smokella, decailit miljoonalaatikosta, samoin pakoputki, hiilikuidut monelta eri valmistajalta.

Kommentit

Ihan hienohan siitä tuli :) Tribaalit ei mun mielestä vaan sovi tähän mutta muuten hieno. Saisko sisustasta kuvaa?
Esa Matti 25.6.2010 23:13 Vastaa lainauksella
Liasta päätellen tällä on ajettu muuallakin kun vain kadulla. Keulassa voisi olla kuskin puolella naarmuja ja muitakin ruhjeita, kun lasikin puuttuu umpiosta. Rekisterikilpien puute pistää silmään. Muuten hieno kyllikki
Esa Matti kirjoitti:
voisi olla kuskin puolella naarmuja ja muitakin ruhjeita, kun lasikin puuttuu umpiosta.
Tässä näyttäis olevan japsipuolella ratti
Kiitoksia, umpion lasi on paristakin syystä pois, ensiksikin, ilman otto on valon tilalla ja lasiosa hajosi irrottaessa ja sen jälkeen loputkin palat katosi jonnekkin pöpelikköön :D Ja kyllä niitä lommoja naarmuja kerkeää vieläkin tehdä ;)
Esa Matti 25.6.2010 23:44 Vastaa lainauksella
Kuskin puoli on aina kuskin puoli oli ratti vaikka peräkontissa.
MRB 26.6.2010 04:40 Vastaa lainauksella
Keskitytäänpä nyt siihen olennaiseen, mikä usein tuntuu täällä foorumilla olevan hieman hakusessa eli itse pienoismalliin ja sen ulkoasuun. (sorry nyt vaan, mutta voisi ne kuvatekstit lukea edes sillä mielenkiinnolla, että tietäisi mitä malliin on viritelty ja miksi esim toisen etuvalon lasi puuttuu kokonaan puhumattakaan siitä, että pitäisi kommentoida sitä millä puolen ratti sijaitsee, koska se näkyy kuitenkin melko selvästi kuvista)

En yleensä koskaan kommentoi autoja tai moottoripyöriä, mutta omasta vaatimattomasti mielestäni tämä on yksi harvoja autoja täällä, joissa on hienon näköinen vanhennus. Okei, toki hopeamaali hieman kiteilee ja vanhennukset on jossain paikoissa, kuten peräluukun lukon ympärillä, menneet hieman yli, mutta silti auto näyttää juuri siltä, että sillä olisi harjoiteltu driftiä oikein kunnolla ja ajettu muutama laiton katukisa jos toinenkin. Kunnon reuhka siis ;)

Varsinkin keulan sekä moottorin vanhennus on erittäin hyvin toteutettu ja siitä, sekä yleisästä auton hienosta ilmeestä tulevat omat varsin korkeat pisteeni. Ja tribaalitkin sopivat oikein hyvin kylkeen, kunnon amisautofiilistä ;)
Hyvin on onnistunut vanhennus minunkin mielestä ja malli muutenkin on kivasti onnistunut. Mutta, irvistääkö tuo tuulilasin reuna ja mikä on tuo mehupillin pätkä tuolla ennen viimeistä äänenvaimentajaa selvästi alikokoinen muuhun putkistoon, ilmeisesti materiaali pula iski? Tuossa säistämisessä olisi tehnyt hyvän säväyksen kun olisit teipannut tuulilasiin pyyhkijöiden pyyhkimän alueen puhtaaksi, noin isot roiskeet pyyhkäistään jo näkökentästä pyyhkijöillä. Tuo takaluukun lukko ei välttämättä ihan pielessä ole, sitä vain on öljytty liikaa. Kaiken kaikkiaan oikein mukava malli jota kelpaa kyllä esitellä.
Kiitoksia kommenteista.
Perää olen jo eilen hieman siistinyt, sillä juuri sen lukon ympärille jäänyt maali hyppi hieman silmille. pakoputken kanssa kävi tosiaan materiaali pula, ja muutenkin muistin koko pakoputken hieman liian myöhään, pohja oli jo maalattu ja joitain osia oli jo pohjassa kiinni. Tuulilasin saa vieläkin putsattua.
Tosi cool. Onko vanteet peräisin fujimin truenosta? Itselläni truenossa juuri samat vanteet ;)
Vanteet ei ole truenosta, vaan täysiä aftermarket osia. Niiden mukana tuli myös jarrulevyt jotka on kiinni tässä autossa.
paavo p. 26.6.2010 22:47 Vastaa lainauksella
Tosi realistinen Skylne :-)
Esa Matti kirjoitti:
Liasta päätellen tällä on ajettu muuallakin kun vain kadulla. Rekisterikilpien puute pistää silmään.
niinpä.Mihin kisa-autossa tarvitaan rekkareita.Toi lampun muuttaminen ilmanottoaukoksi oli nerokas idea:)
Erittäin onnistunut kyllikki. Ihme panettelua tullut osassa palautteista, sillä tämä on yksi hienoimmista automalleista mitä näillä sivuilla on kohdalle sattunut. Jatka samaa rataa.
Löysin sattumoisin tuon auton fcma:sta www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=8863
ei hitto miten siide auto
Ihan älyttömän hieno auto! moottori on ihan aidon näkönen.
Martti 23.1.2012 18:39 Vastaa lainauksella
hienot vanteet!!!