Pienoismallit.net

Mitsubishi Lancer

Ralliauto

Tulipa tehtyä Airfixin Tommi Mäkisen Lancerista Italialainen ralliauto, johon käytin Racing 43:n valmistamat merkit. Hankaluutena oli löytää kuvia autosta jotta sai merkit laitettua oikein. Samalla sai huomata parin merkin puuttuvan merkki sarjasta, mutta näinhän se yleensä menee näissä irtomerkki sarjoissa. Roiskeläpät lisäsin omista kamoista kun ei niitä koottavan mukana tullut. Koottavasta sarjasta puuttui myös turvakaaret, kuten yleensä näistä halvoista sarjoista puuttuu, mutta nyt en viitsinyt niitä näperellä. Malli nyt ei varmaan ole niitä yleisempiä mitä täällä palstalla on, joten siinä syy miksi nyt sen tänne laitoin. Minusta on vain joskus kiva näperellä näitä koottaviakin malleja, kun merkkejä nykyään saa niin paljon ettei aina tiedä mitä huvittaisi tehdä. Airfixin 1/43 mallit muutenkaan ei kovin kalliita kaupassa ole jos niitä sattuu löytämään. Erikoisinta on että Suomessa myytävät mallit on yleensä niitä, joissa on liima, pensseli ja pari maalia mukana, ulkomailla näyttää myytävän ilman noita lisiä ja sitten jopa 3 mallin pakkauksia.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

paavo p. 19.6.2010 17:13 Vastaa lainauksella
Ihan kivan Lanserin oot aikaseksi :-). Oliko tämä niitä malleja joissa on valmiiksi maalattu kori? Ikkunareunojen maalauksessa oisit saanu käyttää maskiteippiä apuna vai menikö silti läpi (?).
paavo p. kirjoitti:
Oliko tämä niitä malleja joissa on valmiiksi maalattu kori? Ikkunareunojen maalauksessa oisit saanu käyttää maskiteippiä apuna vai menikö silti läpi (?).
Ei ollut valmiiksi maalattu, muoviosat oli kaikki valkoiseksi valettu.
Maalaan aina vapaalla kädellä kaiken, joskus jos haluan oikeen suoraa raitaa sitten rajaan tai teen suoraan merkillä, eli valmistan merkit itse jotta saan suoraa linjaa aikaiseksi.
En ole opetellut tota rajaamista teipeillä tai sinitarralla, teen vapaan käden jäljellä joka ei aina ole ihan viimeisen päälle :)
oho! katoin aluksi tätä 1:24 malliksi mutta sehä oliki puolet pienempi. :D tosi hyvin rakennettu mittakaavaan huomioon ottaen, tarrat on hyvin kiinni (ei rutussa) Onko noihin eturenkaisiin tullut liimatahra? Näyttäisi epäilyttävästi siltä ykkös kuvassa. muuten tosi hyvä.
Hieno! On mahtanut kestää decalien laitoissa ;D Itselläni on pienempänä joskus ollut se 3.auton pakkaus näitä ralliautoja. Pari viikkoa sitten näin kouvolan anttilassa tarjous korissa semmosen paketin.
Hieno! itse tykkään onnistunut mielestäni hyvin (: