Pienoismallit.net

Fokker Dr I

Toinen kolmitaso, nyt Eduarin profipack. Kasauksessa ei mitään ihmeellistä. Maalaus toteutettu Manfredin 152/17 mukaan. Tunnukset kuuluvat kylläkin hänen kokopunaiseen koneeseessa. Toki täytyy tunnustaa, että itselläni kävi sama moka, kuin esikuvassakin, että raidat väärään suuntaan. Maalit ne tavanomaiset vesiliukoiset.

Kommentit

Tyylikäs kolmitaso-Fokker ja piristävää että maalaus on joku muu kuin kokopunainen 425/17.

Kritiikkinä heittäisin pari asiaa: vaijerit ovat liian järeää tavaraa. Sekä toisena seikkana ehdottaisin, että tummentaisit esmes litkuttamalla nuo siipipintojen ja siivekkeiden väliset rajat, sillä nyt punaiset pinnat ovat hieman liian monotoniset.

Plussaa potkurin puupinnasta.

-JJ-
Toni Salo 18.6.2010 14:48 Vastaa lainauksella
Fokkeri on aina upea ilmestys niin myös tämä. Miinus huomion kylkien siirtokuvista tein, näyttäisivät olevan "väärin päin" ja väärillä puolillaan. Esim; viimeisen kuvan kyljessä olevan ristin, ruskeaan maalipintaan osoittava sakara tulisi olla kokonaan koneen toisella puolella ja osoittaa alaspäin. Tämä tietysti on vain minun pilkkuun paneutumista, sillä kone näyttää muutoin hienolta, etenkin tuo rungon ja alasiipien maalipinta on erittäin nätti.
Tyylikäs fokkeri. Maalaus sopii koneeseen hienosti, vaikka en tiiä oliko niitä tämän värisinä. Rakenteljälki hyvää, maalipinta näyttää hieman paksulta vai onko lakka? Itse yhden revellin fokkerin kasanneena tiedän ettei ole iso malli kyseessä. Hienoa työtä, takilat on hieman paksuhkot muuten siisti ku porkkana:)
Yhdyn aikapaljon edellisiin kommenntteihin, mutta tuon potkurin värit (puuefekti ) on hieno. Mutta minusta ainakin näyttää, että veistos on tehty kirveellä. Siis ei ole oikein tasainen. Samalla totean, että ei se tuohon mittaan ole helppoa tehdä puunnäköinen ja tasainen. Hyvä malli.
Kiitoksia kommenteista parannellaan jatkossa! Ja joo, kylkien ristit ovat väärinpäin. Itse huomasin seuraavana päivänä. Maalaus on katsottu Lentävien Kangaspuiden sivustoilta
Millainen tuo Eduardin kolmitaso oli koota? Itse kun olen kasannut vain noita Revellin vastaavia.
Ihan mukava eli ei mitään isompia ongelmia, kittiä hieman ja sekin mahapuolelle. Positiivista: sarja sisältää ns. lisäaineistoa niiku turvavyöt jne tosi ohutta kamaa-> meikäkäiselle tosi "urheilua" yrittää laittaa niitä ohuita langanpätkiä, mutta tyytyväinen. SUOSITTELEN !!!
Kari Rautiainen kirjoitti:
Maalaus on katsottu Lentävien Kangaspuiden sivustoilta
Auuts! Enkös minä juuri siellä huomauta, ettei kannata ottaa mallia, kun raitojen suunta siivissä on väärä! ;-)

Näpsäkkä pikku Fokkeri. Tuki- ja ohjausvaijerit on ehkä hieman turhan paksusta materiaalista.

Mikko