Pienoismallit.net

Mustang 2005

Tuli kokeeksi hankittua vähän erilainen kun nuo perus vanhat jenkit.. paketissa merkintä että olisi vaikeustasoa korkeempi kun nuo edelliset rakannelmani.. noh rakentaminen ei tämän mallin kohdalla ollut mielestäni yhtään vaikeampi oikeastaan päin vastoin.. suorastaa ihanteellinen rakentaa lähes kaikki osat sopivat tosi helposti yhteen. malli on maalattu ihan vaan revelin emaleilla sekä kynä ruiskulla.. ja koitettu säistää koria sieltä täältä… mielestäni tämä voisi olla paras mallini tähän mennessä.. ainut ikävä moka kun rapsutin taka ikkunasta valu jäysteitä niin pääs ikkanan pahkile halkeemaan oikein komeasti..

Kommentit

Hienon näkönen, täysin vastakohta mun kyseisestä mallista. Saikko muuten korin kuin hyvin istuun alustaan?
joo muuten ihan mukavasti sopi paikoilleen paitsi tuo sisusta jäi jostain syystä vähän liian eteen
Ite jouduin käyttään lievää väkivaltaa et sain korin istuun alustaan ja pelkäsin mitä osia irtoo, mut ei onneks mitään lähteny irti.
Onko ajanut kolariin,vai mitä on kylkiin käynyt;)
noh tuota kylkien sotkut yrittävät kuvastaa ihan vaan kovasta ajosta tullutta likaa ja jarru pölyä ja muuta sellaista
Hienon näkönen, täysin vastakohta mun kyseisestä mallista. Saikko muuten korin kuin hyvin istuun alustaan?

minun vastaavassa mallissa kori ei sopinut paikalleen :(
kori ja kaikki sopi mielestäni jopa yllättävän hienosti paikalleen ja ilman väkivaltaa.. mielestäni näistä mun revelin autoista tämä oli varmaan paras rakennettava ja ehkä myös loppu tuloskin on omien tuotosteni parhaasta päästä tai ainakin hyvin onnistunut kiitos hyvin sopivien osien… ihmettelen vaan et muilla on tainnu olla enemmänki ongelmia tän kyseisen sarjan kanssa…
paavo p. 4.6.2010 16:10 Vastaa lainauksella
Nätti on.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.